Arkijärki-podcast 75: Kuulumisia ja selityksiä

Tässä podcastissa kerron, miksi blogissa on kevään aikana ilmestynyt paljon vähemmän tekstejä kuin aiemmin (toteutin pitkäaikaisen haaveen). Kerron myös, mistä johtui tämä viimeaikainen täydellinen hiljaisuus sekä podcastin puuttuminen (olin hyvin ansaitulla lomalla). Lopuksi kerron, mitä tapahtui, kun päätin pitää taukoa ostolakosta ja päädyin amerikkalaiseen outlet-kylään.

Podcastin kesto on 18 minuuttia.

Kuten podcastissa kerron, aion pitää heinäkuun lomaa myös blogista ja podcastien tekemisestä. Koska en halua ahdistua harrastuksesta, päätin että heinäkuun ajan kirjoitan ja äänitän silloin, kun siihen tulee sopiva tilaisuus. Tahti siis harvenee loman ajaksi, mutta elokuussa on tarkoitus palata taas normaaliin rytmiin.

Jos haluat varmistaa, ettet hukkaa yhtään tulevaa jaksoa, tilaa podcast suoraan puhelimeesi esim. iTunesin tai Acastin kautta.

Arkijärki: blogi ja podcast

5 thoughts on “Arkijärki-podcast 75: Kuulumisia ja selityksiä

  1. Onnea jatko-opiskelupaikan johdosta. Tutkimuskysymys herätti heti pohdintoja ja jatkokysymyksiä. Mielenkiintoinen aihe, siksikin, että suomalainen ympäristökeskustelu on vähän semmoista, että ei sillä mitään merkitystä ole, koska kiinalaiset ja intialaiset…Toivottavasti ruohonjuuritasolla silti niitä tekoja on.

    Itselläkin vähän samansuuntaiset jännät paikat…

    • Kiitos! Tutkimusaihe on sellainen, että se inspiroi minua aidosti. Mikä onkin käsittääkseni erittäin olennaista, jotta väitöskirjan saa kunnialla päätökseen. Olin tarkoituksella hieman epämääräinen tuossa podcastissa, koska lopullinen näkökulma vahvistuu varmasti vasta siinä vaiheessa, kun työ todenteolla alkaa. Mutta nuo mainitsemani teemat tulevat olemaan keskiössä joka tapauksessa. Minua kiinnostaa, miten media aihetta kehystää.
      Ja hei, peukut pystyssä täällä! Toivottavasti sinuakin onnistaa!

      • Joo, oma kiinnostus on kyllä yksi tärkeä tekijä. Mutta hyvä tutkimussuunnitelma on olennainen, vaikka ei hakisikaan rahoitusta. Sen kirjoittaa paitsi rahoittajalle (ja aluksi tietysti saadakseen jatkopaikan) niin myös itselle.

        Sen tietdän, että aiheeseen liittyen ympäristöretoriikasta on tehty tutkimusta.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.