Mikä on Arkijärki?

Arkijärki on blogi, joka keskittyy organisoimiseen, tavaroiden raivaamiseen ja elämän helpottamiseen. Ylimääräinen roina on yleensä tiellä, näyttää rumalta, tekee huonoa fiilistä ja pahimmillaan aiheuttaa terveysriskejä ja rahanmenoa. Täältä löytyy asiaa ja ajatuksia myös esimerkiksi siivouksesta, kierrätyksestä ja kuluttamisesta. Kriittinen kuluttaja ei purematta niele huonoa palvelua tai katteettomia lupauksia, mutta jaan myös kiitosta silloin kun sille on aihetta. Ennen vannoin, että ruoanlaittoon täältä ei ohjeita löydy, mutta ruokajärkiprojektin myötä täytynee perua tämäkin lausunto. Silloin tällöin arvostelen kirjoja ja elokuvia, jotka liittyvät blogin teemoihin. Sunnuntaisin linkitän usein vinkkejä kiinnostaviin nettijuttuihin.

Blogin kirjoittaja on kohtuullisen keskitien kulkija, joka rakastaa organisoimista ja yrittää elää ekologisesti.

3 vastausta artikkeliin ”Mikä on Arkijärki?

 1. Kiitos Jenni loistavasta ideastasi! Luulin, että tiedän ja osaankaikenmoista, muutta onneksi, myös blogisi ansiosta, huomaan erehtyneeni pahan kerran.
  Koetin kirjoittautua joukkiohisi, mtta en onnistunut. Valitti sp-osoitettani.Yritän huomenna uudelleen!

  Sinua monastihyvällä ajatellen (nojatuoli)
  Kirsi Matin äiti
  Aatoksen ja Annan mummi

  • Hei Kirsi, päivitin kaikki blogin pohjat ja ohjelmat, toivottavasti nyt onnistuu! Nämä tekniset ongelmat ovat itsenäisessä bloggaamisessa hankalia, kun niille ei pysty itse tekemään kovin paljoa. Kiva kuulla että olet liittynyt lukijoihin 🙂 Tervetuloa!

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)