Arkijärki-podcast 54: Vuoden 2019 projektit

Tämä on oikeastaan suoraan jatkoa edelliselle podcastille. Tässä vuoden viimeisessä podcastissa kerron, mihin projektiin ensi vuonna keskityn. Ensi vuonna aion ottaa tarkasteluun sen osan vaatteistani, johon en vielä ole erityistä huomiota kiinnittänyt, nimittäin ne omat vanhat vaatteet, jotka joko lahjoitan tai myyn pois. Tiedän paljonko ostan uusia vaatteita, tiedän paljonko heitän tekstiilejä roskikseen. Mutta käytettyjen vaatteiden kierrosta en osaa sanoa muuta kuin arvauksia. Tässä podcastissa pohdin asiaa enemmän, ja kerron, mihin asioihin haluan ensi vuonna keskittyä muutenkin.

Podcastin kesto noin 18 minuuttia.

Podcastin voi kuunnella suoraan tästä alta, taikka tilata puhelimeensa iTunesin tai Acastin kautta. Jos omistat iPhonen, yksinkertaisinta on klikata violettia podcast-appia, ja kirjoittaa hakuun Arkijärki. Sen jälkeen valitse tilaa, ja jatkossa kaikki jaksot ilmestyvät puhelimeesi automaattisesti! Helppoa kuin mikä. Jos haluat, että muutkin löytävät Arkijärki-podastin, jätä arvio tai tähtiä käyttämässäsi aplikaatiossa, niin se nousee ranking-listoilla helpommin löydettäväksi.

Kaikki aiemmat podcast-jaksot löytyvät myös blogin podcastien omalta sivulta, linkki myös sivun ylälaidassa. Sivulla uusin jakso on aina ylimpänä.

Arkijärki: blogi ja podcast

2 vastausta artikkeliin ”Arkijärki-podcast 54: Vuoden 2019 projektit

  1. Kiinnostavaa kuulla vaateprojekteistasi. Tuli mieleen, että oletko tehnyt analyysiä hyödyntäen ostettujen vaatteiden listojasi viime vuosilta, että miten paljon niistä on jo lähtenyt kiertoon tai roskiin? Tekisi itse mieli tehdä omista nimittäin sellaista tarkastelua. Ja mistä vaatteista on tullut lemppareita, mitkä on ostanut ihan muutaman vuoden sisään.

    • En ole tarkkaa analyysiä tehnyt, mutta pitäisi kyllä tehdä! Tässä on erinomainen juttuaihe, kiitos siitä! Tähän kierrätysaiheeseen palaan kyllä taatusti pian uudestaan!

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.