Maanantain sekalaiset (viikon vinkit)

Olin eilen maalla ja päivä vierähti pitkälti mäenlaskussa ja pullansyömisessä. Viikon viralliset linkit jäivät siksi pois, mutta korjataan tilanne tänään. Viimeisimmässä podcastissa puhun luonnonkosmetiikasta. Kuin tilauksesta Karkkipäivä-blogissa ilmestyi todella hyvä ja kattava selvitys luonnonkosmetiikasta. Sannin pitkässä ja perusteellisessa artikkelissa annetaan hyvät ohjeet, kuinka löytää juuri itselleen sopivaa luonnonkosmetiikkaa, merkkivinkkejä myöten. Käsitellyksi tulevat niin hinta, koostumukset kuin muutkin eri merkkejä erottelevat asiat. Mikäli olet kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, mutta et tiedä mistä aloittaa, aloita tästä artikkelista. Lisäksi löysin Iltasanomien nettisivuilta listauksen edullisesta luonnonkosmetiikasta, jota saa marketeista. Eiköhän näillä vinkeillä pääse ainakin alkuun.

Podcastista puheenollen olen todella turhautunut, sillä viimeisimmät 5 jaksoa eivät tällä hetkellä toistu puhelimen sovelluksissa. Tietokoneella kuunnellessa kaikki kuuluu kuitenkin aivan normaalisti. Olen yrittänyt löytää ongelmaan ratkaisua, mutta en käsitä mistä tämä johtuu. Etenkin, kun nämä jaksot ovat aiemmin kuuluneet normaalisti, mutta nyt ne ovat jotenkin kadonneet puhelimesta. Mitään muutoksia en kuitenkaan ole niihin blogin puolella tehnyt, joten asia on täysi mysteeri. Pahoin pelkään, että tämä ongelma koskee myös muita puhelimia kuin omaani. Olen törmännyt ongelmaan myös muiden podcastien kohdalla aina ajoittain, mutta en aiemmin omalla kohdalla. Jos tiedätte miten tämä ratkaistaan, niin kertokaa. Netistä löytyvä tieto on hyvin ristiriitaista. Osan mielestä syy on sovelluksessa, osan mielestä podcastin tarjoassa ja osan mielestä nettiyhteyksissä. Joka tapauksessa tein blogiin podcasteille oman sivun, jossa ne kaikki ovat kootusti kuunneltavissa. Latasin äsken uusimman ja huonoimmin toimivan jakson blogin kautta uudelleen, ja se rupesi näköjään toimimaan myös puhelimessa niin, että jakson lataa (eli klikkaa sitä pientä pilven kuvaa) ensin ja kuuntelee sitten. Jos ehdin, yritän samaa konstia myös noille jaksoille 11-14, josko nekin siitä tokenisivat. Blogin kautta kaikki jaksot ovat kuitenkin taatusti aina kuunneltavissa.

Huomasitteko, että vaikka eilen ei postausta tullut, kirjoitin lauantaina siitä, mikä on shoppailun ja ostamisen ero. Olen tätä miettinyt aika paljon viime aikoina, sillä olen tajunnut että shoppailu houkuttelee, vaikka olenkin kuvitellut että en tykkää siitä yhtään. Kirjoitan aiheesta piakkoin lisää, sen verran kiinnostava se on.

Linkkaan vielä tähän Caps Lookin ensimmäisen workshop-videoon, jolla Iina kertoo, miten hän löysi kapselipukeutumisen ja millaisia vaikutuksia sillä oli hänelle tuttuakin tutumpiin vaatekriiseihin. Iina kyllä puhuu asiaa (en minä muuten tätä yhteistyötä hänen kanssaan tekisikään). Tältä hän muuten näyttää:

Tällaisia sekalaisia kuulumisia tähän viikon alkuun. Selkeämpää menoa luvassa huomenna, paneudun silloin tuohon shoppailuasiaan tarkemmin.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)