Arkijärki-podcast 12: Tavarat tarjottimelle

Podcast numero 12 jatkaa siitä mihin edellinen jakso jäi. Pohdiskelen edelleen sitä, mistä siisteyden vaikutelma syntyy. Olen tullut siihen tulokseen, että tavarat yhdessä nipussa näyttävät siistimmältä kuin samat tavarat irrallaan toisistaan. Olen myös tullut siihen tulokseen, että kaikki näyttää paremmalta tarjottimen päällä. Tässä jaksossa mietin, millaisissa erilaisissa tilanteissa näytä oivalluksia voi parhaiten käytännössä soveltaa, sekä miten ylimääräisiä tarjottimia voi hyödyntää. Podcastin kesto on tällä viikolla hiukkasen lyhyempi kuin yleensä, n. 11 minuuttia. Tälle viikolle on sattunut erinäisiä sairaustapauksia, sääolosuhteita ja yleistä säätöä, minkä vuoksi blogissa on ollut hieman hiljaisempaa ja tämäkin podcast pikkuisen myöhässä. Ensi viikolla toivottavasti taas normaalissa aikataulussa!

Tilaa podcast iTunesista. Arkijärki-podcast löytyy myös Acastista. Sen voi kuunnella myös suoraan tästä alapuolelta.

5 vastausta artikkeliin ”Arkijärki-podcast 12: Tavarat tarjottimelle

 1. Käytän tuota tarjotin- tai korijuttua visuaalisesti miellyttäviin esineisiin. Muut laitan kivannäköisiin rasioihin. Koiran lelut ja muut tarvikkeet ovat paperikasseissa sisäportailla. Siitä ne on helppo kiikuttaa yläkertaan, kun tulee vieraita. Käyttövuoroaan odottavat sohvatyynyt ja löhöhuovat ovat nätisti isossa korissa. Meille on tulossa viikonloppuna asunnon katsojia, siksi ole juuri tänään askarrellut näiden asioiden parissa! Ja rakastan tehdä kauniita asetelmia!

  • Se on jännä juttu, miten koriste-esineetkin muodostavat jotenkin selkeän kokonaisuuden, jos ne on jotenkin rajattu jonnekin. Välillä mietin, että nämä jutut ovat jotenkin ihan korvien välissä, sillä samat tavarathan siinä ovat, tarjottimella tai ilman. Mutta jostain syystä se tarjotin tekee kaikesta arvokkaampaa. Sama juttu noiden korien ym. kanssa. Olen konmari-ryhmässä nähnyt kuinka ihmiset miettivät käyttöä esim. tarjottimille, ja tämä on minusta yksi hyvä tapa siihen!

 2. Samoin! Ostin Reykjavikista antiikkiliikkeestä pieniä suorakaiteen muotoisia 60-luvun tanskalaisia teaktarjottimia ja keksin tänään laittaa keittiön työtason suola- ja pippurimyllyt yhdelle niistä. Siistiltä näyttää.

 3. Hei, Kiitos hyödyllisestä podcastista! 🙂 Tilasin sen viimein iTunesissa.

  Minulla olisi kaksi toivomusta:

  1. Niille, jotka kuuntelevat podcastia suoraan blogista, kuten itse ennen tein, olisi todella kätevää jos täällä olisi yksi sivu, jossa linkit jaksoihin, ja linkki kys. sivulle esim. tuonne ylävalikkoon. Näin niihin on helppo palata myöhemmin ja myös uudet lukijat bongaavat ne helposti.
  2. iTunesissa näkyy vain 10 viimeisintä jaksoa eli tällä hetkellä ei näy Arkijärjen jaksot 1-3. Tämä on luullakseni podcastin pitäjän valitsema asetus?

  Mitä sisältöön tulee niin kaikki kodin raivaamiseen, siistimiseen, kohtuuteen ja arjen helpottamiseen liittyvät vinkit ovat mieleeni. Jatka samaan malliin!

  • Kiitos, erinomaisia vinkkejä! Tuon ykkösen teen ehdottomasti, erittäin hyvä idea. Tsekkailin tuota kakkoskohtaa, ja löysin kohdan josta sitä säädetään. Nyt pitäisi siis näkyä kaikki kerralla! Kiitos sinulle näistä vinkeistä! Tällainen on tärkeää palautetta, podcastista tulee parempi, kun kuulijat kertovat itse, miten kaikkea voi parantaa.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)