Viikon vinkit: viemärit kuntoon, samoin vaatehuolto sekä sooda siivouksessa

Helpot ja järkevät ohjeet viemärin hoitamiseksi. Tässä ohjeessa ei kikkailla soodan ja etikan kanssa! (Kotiliesi)

Ilta Sanomissa oli mielenkiintoinen juttu suomalaisesta naisesta, joka on perustanut sivuston vaatteiden huollolle. Tämä on mielestäni tosi hauska ja hyödyllinen idea. On totta, että kaikenlaisia vaatteidenhoitovinkkejä on runsaasti jaossa, mutta ne ovat siellä täällä ympäri internettiä. Arkivé-sivustolta ohjeet löytyvät kootusti.

Sooda on ihmeaine, jolla voi putsailla kaikenlaista. Vaikka en oikein uskokaan sen voimaan viemärinavaajana, monessa muussa se toimii. Iltalehdestä löytyy pitkä lista ideoita soodan käytöstä siivouksessa.

Arkijärki-podcast ilmestyi torstaina, mutta linkkaan uusimman jakson tähän, sillä samassa postauksessa on pitkä lista linkkejä erilaisiin aineettomiin joululahjoihin. Itse podcastissa pohdin joululahja-asiaa eri puolilta, ja käyn läpi runsaasti erilaisia lahjaideoita, jotka eivät taatusti jää komeroiden nurkkiin pyörimään. Jos podcastit kiinnostavat, Arkijärki-podcastin voi tilata mm. iTunesista, tai kuunnella kaikki jaksot täällä blogissa. Podcast ilmestyy joka torstai, ja se kestää noin 15-20 minuuttia.

Visuaalisesti orientoituneet lukijat: Arkijärki löytyy myös Instagramista! Päivitän sinne myös sellaisia juttuja, joita ei täällä blogissa välttämättä näy. Eilen lisäsin ennen ja jälkeen -kuvat maustekaapin siivouksesta. Käykäähän kurkkaamassa ja seuraamassa!

Onko tämä ennen vai jälkeen? 😉 Instagramista löytyy vastaus.

4 vastausta artikkeliin ”Viikon vinkit: viemärit kuntoon, samoin vaatehuolto sekä sooda siivouksessa

  1. Vaate- ja kenkähuoltoa sekä pukeutumista koskevalle sivustolle nimenomaan naisten puolella olisi huutava tarve. Ja tällä en nyt tarkoita muotia, vaan Keikarin ja Tyyliniekan tyylisiä sivustoja.

    • Muotia tosiaan riittää. En hirveän syvällisesti tuota Arkivea vielä tutkaillut, mutta näytti lupaavalta, joskin tuotelinkkejä oli aika paljon.

    • Tosi pätevät ohjeet oli teini kirjoittanut 🙂 Maustekaappi on kiitollinen raivattava, koska tila on rajattu ja kohtuullisen kokoinen. Tosin tunnustan, etten ihan joka vuosi muista hommaan tarttua…

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)