Huh mikä päivä

Havaitsin tänä aamuna, että arkijarki.net oli hakkeroitu. Hakkeria vastaan taistellessa ja sen jälkeen ns. jälkiä siivoillessa viikon vinkit jäivät tänään postaamatta. Nyt pitäisi kaiken taas toimia. Palataan normaaliin päivärytmiin taas huomenna!

8 vastausta artikkeliin ”Huh mikä päivä

 1. Tämän tapauksen jälkeen en ole saanut blogisyötteeseeni enää yhtäkään uutta päivitystä blogistasi. 🙁 instagramin kautta onneksi tajusin, että blogi on päivittynyt ja tekstit löytyivät.

  • Jaahas, hyvä että kerroit! Yritän selvitellä mistä on kyse. Auttaisikohan, jos poistaisit blogin ja lisäisit sen uudestaan? En tiedä nollaisiko se tilanteen.

   • Kokeilin, ei auttanut. Omat tietotekniikkataitoni eivät oikein riitä tätä suurempiin temppuihin.

     • Blogger.com, kaikki muut seuraamani blogit päivittyvät syötteeseen, Arkijärki ei edelleenkään. Vanhat postaukset kyllä ovat näkyvissä syötteessä. Käyn ahkerasti silti lukemassa, tämä blogi (ja kirja) on muuttanut elämäni niiiin paljon paremmaksi. 🙂 Toivottavasti tämä tietotekniikkaongelma koskee vain minua eikä isompaa lukijajoukkoa. Ja onneksi on instagram, niin tajusin tulla etsimään uusia postauksia!

     • Tämä hakkerin jälkien siivoilu on todella turhauttavaa! Näen tilastoista, että moni muukaan ei ole saanut päivityksiä tuon episodin jälkeen. Yritän korjata asiaa, mutta epäilen, että mahdollisuuteni ovat rajalliset 🙁

      Mutta ihana kommenttisi kyllä pelastaa paljon! Kiitos siitä 🙂

 2. Feedlyn kautta seuraan, en myöskään ole saanut uusimpia tekstejä. Onneksi älysin tulla tänne ihmettelemään. 😀

  • Toivottavasti joku muukin älyää tulla. Huomaan että blogit.fi -sivulta tulee ihmisiä, ilmeisesti se ei ole rikki. Nämä muut palvelut sitten ilmeisesti jotenkin sekosivat. Ei kai tässä auta kuin vain odottella, että ihmiset löytävät tänne uudestaan 🙁

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)