Arkijärki-podcast 9: vuoden 2017 projektit

Vuoden viimeisessä podcastissa käyn läpi mitä kaikkia projekteja minulla tämän vuoden aikana onkaan ollut, ja mitä niille nyt kuuluu. Olen yrittänyt vähentää muovipusseja, ollut vaatteiden ostolakossa, yrittänyt käyttää uusia vaatteita vähintään 30 kertaa sekä opetellut kapselipukeutumista. Olen myös aloittanut bullet journalin viime kesänä. Ennakoin myös ensi vuotta ja tulevia projekteja. Podcastin kesto on n. 14 minuuttia.

Tämä on vuoden 2017 viimeinen podcast. Ensi viikolla podcast on joululomalla, mutta seuraava jakso ilmestyy heti tammikuun ensimmäisellä viikolla, joko torstaina 4.1. tai perjantaina 5.1. Jätän tuollaisen pienen liikkumavaran itselleni, jottei tarvitse loman aikana stressata.

Tervetuloa kuuntelemaan! Arkijärki-podcastia voi kuunnella tästä alta, tai sen voi tilata mm. iTunesista.

4 vastausta artikkeliin ”Arkijärki-podcast 9: vuoden 2017 projektit

  1. Hyvää joulua ja kiitos ajatuksia herättäneistä postauksista ja podcasteista tämän vuoden osalta! Vielä en tätä uusinta kuunnellut, mutta odotan jo innolla mitä kaikkea projektia on luvassa ensi vuodelle. Huomasin juuri, että asiat, joiden kanssa olet petrannut vuoden 2017 aikana on juttuja, joiden suhteen olen ajatellut itse petrata ensi vuonna, joten selkeästi olet onnistunut olemaan oiva inspiraationlähde.

    • Kiitos ihanasta kommentista! Ensi vuoden projekteista ruokajärki on jo päätetty, mutta ainahan yleensä keksin kaikenlaista vuoden varrella 🙂 Ja varmasti nämä vaate- ja muut pohdinnat jatkuvat edelleen. Hyvää joulua sinulle!

  2. Hei!
    Halusin kertoa että jostain syystä kun hain googlesta blogisi nimellä, linkki on japaniksi tai kiinaksi tai jollain sen tyylisellä kielellä…itse teksti blogissa näyttää normaalilta.Kiitos hyvästä ja ajatuksia herättävästä blogista ja hyvää joulua!

    • Mysteeri! Tätä ei olekaan ennen sattunut. Testasin juuri ja näköjään käy noin. Japanilta näyttää. Täytynee palkata joulun aikaan joku siivousfirma fiksaamaan kaiken kuntoon täällä. No, pääasia että itse sivu näyttää normaalilta! Hyvää joulua myös sinulle 🙂

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)