Arkijärki-podcast 8: Oman järjestyksen kyseenalaistaminen

Tässä podcastissa pohdin, miksi välillä säilytämme jotain hankalasti vain siksi, ettemme ole huomanneet kyseenalaistaa vanhoja ajatuksia. Puhun mm. sitä, miten Konmari on vaikuttanut vaatekaappiini sekä jääkaappiini. Mietin myös, mitä kaikkea hyvää on seurannut siitä, kun on joskus vahingossakin sijoitellut tavarat toisin kuin ennen. Vanhoja säilytystapoja kannattaa kyseenalaistaa ainakin silloin, kun tavarat eivät tunnu mahtuvan tai asettuvan luontevasti paikoilleen. 

Yksi vastaus artikkeliin ”Arkijärki-podcast 8: Oman järjestyksen kyseenalaistaminen

  1. Kyllä minulla on alaosat alhaalla ja yläosat silmien korkeudella. Rintsikat,pikkuhousut ja sukat (joita ei niinkään tarvitse valita, kuhan jotku vaan osuu käteen) pään yläpuolella käsikopelon takana.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)