Arkijärki-podcast 7: Arkijärjen joululahjavinkit

Tässä podcastissa kerron ensiksi omasta joululahjafilosofiastani joka kiteytyy kolmeen kohtaan: toiveiden kunnioittamiseen, elämysten suosimiseen ja ajan arvostukseen. Jaan podcastissa runsaasti ideoita ja vinkkejä erilaisista ”aineettomista” joululahjoista – siis sellaisista lahjoista, jotka eivät täytä kaappeja ja komeroita. Podcastin kesto on noin 19 minuuttia.

Mainitsen podcastissa monia nettisivuja, joiden kautta erilaisia aineettomia joululahjoja voi sekä ideoida että hankkia. Listaan tähän alle ne sekä  muitakin hyödyllisiä nettisivustoja aiheeseen liittyen:

Muista myös elokuvaliput, erilaiset lippupalvelut, kuten Tiketti, Lippu.fi jne., paikalliset uimahallit, kuntosalit ja urheiluhallit, lasten sisäleikkipaikat ja puuhamaat, kylpylät, Heureka, huvipuistot, eläintarhat ja -puistot, tapahtumat, festivaalit, messut, e-kirjat, digitaaliset musiikki-, elokuva- ja urheilupalvelut, lehtitilaukset, äänikirjat…

Myös omaa aikaa ja taitoja voi antaa lahjaksi: lastenhoitoapua, seuraa, siivousapua, kuljetusapua, piknikkejä ja retkiä, yhteistä tekemistä kuten leipomista, käsitöitä jne., pihatöitä, hemmottelua, ääneen lukemista taikka ihan mitä tahansa, missä itsellä on sellaista taitoa, josta toinen ilahtuisi.

2 vastausta artikkeliin ”Arkijärki-podcast 7: Arkijärjen joululahjavinkit

  1. Mä luen mieluummin postauksia kuin kuuntelen podcasteja. Kuuntelin kyllä tämänkin, mutta mulle luontaisempi tapa on lukeminen. Kiva, että kirjoitat vielä, etkä ole kokonaan siirtynyt puhumaan! 🙂

    • Tämän podcastien takana on osittain se, että toiset kuuntelee mieluummin kuin lukee. Sama juttu instagramin kanssa, tajusin että voin tarjota jotain myös siellä, vaikka en ole itse niin supervisuaalinen. Blogin kirjoittamista jatkan entiseen malliin. Se päivittyy keskimäärin kolme kertaa viikossa, podcast kerran viikossa ja insta sitten ehkä joka toinen päivä tai miten nyt postattavaa tulee.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)