Arkijärki-podcast 6: Takaperinlaskemisen taito

Tässä podcastissa juttelen juhlien järjestämisestä. Juhlien valmistelut ovat tärkeitä, mutta valmistelutkin kannattaa suunnitella etukäteen. Kerron podcastissa, miten itse ”lasken takaperin” niin, että osaan varata valmisteluihin tarpeeksi aikaa, jolloin juhlat pääsevät alkamaan juuri silloin kun on tarkoituskin. Välillä tämäkään ei auta, ja vieraat kolkuttelevat jo ovella vaikka itsellä onkin vielä jotain tekemättä… sitä tunnetta inhoan, joten yritän aina tehdä mahdollisimman paljon niin ajoissa, kuin mahdollista. Tässä jaksossa siis vinkkejä siitä, kuinka välttää liiallisen optimismin sen suhteen, paljonko mikäkin vie aikaa, ja kuinka saada kaikki valmiiksi ajoissa. 

4 vastausta artikkeliin ”Arkijärki-podcast 6: Takaperinlaskemisen taito

  1. Toi oli niin hyvä pointti että laittaa itsensä kuntoon ajoissa. Nimimerkillä tukka likaisena ja verkkarit jalassa kun ovikello soi.

    • Tämä on just se mun kauhuskenaario. Että hätäisesti vedän mekkoa päälle ja toisella kädellä kiharran tukkaa, kun pitäisi olla vastaanottamassa vieraita. Olen tässä tilanteessa muutamia kertoja ollut, ja teen kaikkeni ettei niitä tulisi enää vastaan!

  2. Itse vasta harjoittelen podcastien kuuntelua. Toivoisin, että esittelytekstissä mainitset keston, niin ennättää kulloinkin laskea takaperin, ehtiikö sen kuunnella nyt vai myöhemmin 😉

    • Hei, hyvä pointti! Otan tämän jatkossa huomioon. Kaikki nämä Arkijärki-podcastit ovat noin 15 minuuttia pitkiä. Joskus minuutin alle, joskus pari yli. Vähän aiheesta riippuen. Varmaan turvallista olisi sanoa että kesto on noin 15-20 minuuttia 🙂

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)