Tavarataidot & Arkijärki Iltalehdessä

Meinasi tulla kiire messuille sunnuntaina, kun toimittaja pyysi haastatteluun ennen kuin olin ehtinyt lähteä kotoa. Ehdin kuitenkin taksilla perille, ja saatiin tehtyä kiva video tavaraähkyn torjumisesta. Juttu ja video löytyvät tästä linkistä:

http://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/201710302200496129_uh.shtml

Juttu jatkuu myös mainosvideon alapuolella.

Muuten, jos Tavarataidot kiinnostaa joko perinteisenä kirjana, e-kirjana tai äänikirjana, sen voi tilata esimerkiksi AdLibriksen kautta. Kirjaa myydään myös kirjakaupoissa, mutta Suomalaisesta kirjakaupasta sitä on turha etsiä. Suomalainenkin tilaa sen liikkeeseen, jos käy kassalta pyytämässä, mutta kilpailevan kustantajan jakelukanavana he eivät ottaneet kirjaa hyllymyyntiin. (Kyllä, tämä tuntuu minusta epäreilulta.)

2 vastausta artikkeliin ”Tavarataidot & Arkijärki Iltalehdessä

  1. Häh, en tajunnut tuota Suomalaisen juttua? Eli heillä on valikoimissaan vain tietyiltä kustantajilta kirjat ja muitakin saa, mutta erikseen tilattuna?

    • Kyllä heillä on tietenkin kaikilta kustantajilta kirjoja, mutta tässä tapauksessa Otavalla on oma ”kilpailija” tässä kirjagenressä, joten oletan että siitä syystä Tavarataitoja ei ole otettu hyllyvalikoimaan mukaan. Toisaalta Akateemisessa kirjakaupassa, joka kuuluu samaan konserniin Tammen kanssa Tavarataidot on ollut näkyvästi esillä koko vuoden, mutta tuo mainittu kilpailija löytyy hyllystä muiden joukosta. Mutta Suomalaisestakin minun kirjani saa, jos siis menee kassalle ja pyytää tilaamaan liikkeeseen. Vaikuttaa siltä, että kirjojen myynti on tiukkaa bisnestä, ja kun lukeminen vähenee jatkuvasti, tulee tällaisia lieveilmiöitä. Luulisin, että Tavarataidot saa tällä hetkellä hankittua edullisimmin AdLibriksen kautta, joten sinne kannattaa suunnata, firma toimittaa kirjat kaikkialle Suomeen 🙂

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)