Tänään Tavarataitoja YLE Puheella klo 15.05

Eilen oli hauska päivä, olin nimittäin Tiina Lundbergin haastateltavana Pasilassa. Ohjelman nimi on Tiina Lundbergin huoltamo, ja tulee YLE Puheelta klo 15.05. Ohjelman kesto on noin tunnin. Tämän päivän jaksossa äänessä olen pitkälti minä, mutta välillä tutustutaan bullet journaliin, ja Mira Ahjoniemi kertoo Konmarista. Minä en ottanut kantaa Konmariin, mutta bullet journalista kyllä hieman juttelimme.

Tiinan haastateltavana oli helppoa ja hauskaa olla. Radio-ohjelman äänittäminen oli yllättävän yksinkertaista – luurit vain päähän ja menoksi! Juttelimme pääasiassa Tavarataidoista, kodin raivaamisesta ja siitä, mistä tavarapaljous oikein johtuu ja mitä sille voisi tehdä. Jos olet lukenut Tavarataidot, mitään aivan uutta ja mullistavaa ohjelmassa ei ilmene, mutta mukava juttelutuokio aiheesta kuitenkin syntyi.

EDIT: Jakson voi kuunnella tästä linkistä ja edelliset jaksot voi kuunnella täällä.

6 vastausta artikkeliin ”Tänään Tavarataitoja YLE Puheella klo 15.05

  1. Mielenkiintoinen keskustelu. Edustat hyvin arkijärkeä 🙂

    Jäin miettimään tuota Konmarin tapaan järjestellyttä haastateltavaa Miraa. Luin hänen haastattelun. Hänellä oli elämänmuutos jo tulossa, kun lapset lähtivät opiskelemaan. Niin aikaa jäi liikuntaan ja järjestelyyn. Mielestäni hänen muu elämänsä ei muuttunut sen Konmarijärjestelyn takia, pelkästään ainakaan.

    Bujoilukin oli mielenkiintoista. Siitä on tulossa jopa kirja.

    • Bujoilu improvisoitiin mukaan ”lennossa”, kun kävi etukäteen ilmi että minullakin on sellainen. Kiitos kiitoksista, on kiva kuulla edustavansa sitä mitä kuvitteleekin 🙂

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)