Viikon vinkit uudelleen!

Jotain kummallista tapahtui täällä blogissa. Olinkohan peräti joutunut hakkeroinnin uhriksi? Päivitin wordpressin nyt ajantasalle, ja uuden päivityksen myötä kävi ilmi että edellisessä oli ilmeisesti ollut tietoturva-aukko. Ei pitäisi olla enää.

Mutta, koska ilmeisesti jotain outoa tuolla on ollut, laitan linkit tähän uudelleen:

Haastatteluni Savon Sanomissa, juttelin toimittajan kanssa mm. siitä, onko ihmisiltä nykyisin arkijärki hukassa.

YLE testasi, millaista bakteerikasvustoa syntyy vesipulloon, jota ei pestä. (Tiedoksi, että kannattaa pestä).

Ja lopuksi mahtava uutinen: Finnlayson jatkaa kierrätyskampanjaansa, ja kerää tällä kertaa farkkuja ja farkkutakkeja. Niistä tehdään pyyhkeitä, jotka tulevat myyntiin toukokuussa. Tämä on hienoa!

6 vastausta artikkeliin ”Viikon vinkit uudelleen!

 1. Jotakin edellen näyttää olevan hämminkinä. Huomasin bloggerissa että blogisi on tullut uusi päivity ja klikkasin siellä blogisi nimeä joka vei minut blogisi pääsivulle. Viimeisimpänä julkaistuna blogikirjoituksena näkuyi 1.2.2017 kirjoitus ”Ensimmäinen kuukausi: mitä kuuluu ostolakolle?” Valitessani näkyviin vain helmikuun 2017 kirjoitukset sain näkyviin myös 3. ja 5. helmikuuta kirjoitetut blogitekstit.

  • Äh, mitähän siellä nyt on. Mulle itselleni näkyy ihan normaalisti kaikki. Onkohan muilla samoja ongelmia? Yritän selvittää, mutta epäilen etten hirveästi osaa tehdä tälle mitään. Mitä tapahtuu jos lataat sivun uudelleen? Palautuuko normaaliksi?

   • Tilanne näytää edelleen samalta kuin aikaisemmin kerroin. Kun F5 päivitän näkymän tulee myöhemmin kirjoitetut tekstitkin näkyviin. Selaimena minulla on Mozzilla.

    • Onpa harmillista. Mulla ei ole mozillaa, mutta safarilla tuntuu toimivan normaalisti. Mietin sellaista, että olisiko sulla voinut jäädä sivuhistoriaan tuo väärä sivu, voisiko asia korjaantua jos tyhjentäisi historian? Olen laittanut eri ihmisiä testailemaan eri puolilla sivua, ja muilla näyttää nykyisin normaalilta. On harmillista etten osaa tehdä asialle tämän enempää, kun olen korjannut tällä puolella kaikki minkä osaan 🙁

  • Hyvä että toimii. Yritin testailla illalla ja minulla alkoi kaikki näyttää ihan normaalilta. Onneksi hakkeri ei saanut pahempaa tuhoa aikaa! Mutta tässä taas huomaa, että päivityksistä kannattaa pitää huolta. Tuo edellinen oli muutaman päivän minulla roikkunut, niitä tulee niin tiheään tahtiin etten aina ehdi ja jaksa hoitaa välittömästi. Tämän jälkeen luultavasti muistan ja jaksan.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)