Viikon kierrätysuutinen: Vie vanhat rintsikat Patricialle

Tämä voisi olla vaikka poikkeuksellisesti maanantaivinkki. Sain nimittäin juuri tietää, että Patricia kerää yhdessä SPR:n kanssa käytettyjä, ehjiä ja puhtaita rintaliivejä, jotka tulevat Konttiin myyntiin. Kampanja on voimassa helmikuun ajan, joten siksi en halunnut tätä vinkkiä hautoa turhan takia. Jos siis kaapissasi pyörii epäsopivia liivejä, joille olet pähkäillyt sopivaa sijoituspaikkaa, nyt on hyvä mahdollisuus saada liivit kiertoon. Huono puoli tässä uutisessa on se, että Patricialla on myymälät ainoastaan Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Joensuussa, mutta jos asut lähistöllä tai vierailet näissä kaupungeissa helmikuun aikana, voit viedä liivisi kierrätykseen.

Vaivan palkaksi luvataan myös alekuponki (joka tosin on vain maaliskuun loppuun asti voimassa), mutta sitähän ei ole pakko käyttää, ellei tarvetta ole. Minulla on kaapissa juuri tuollaisia epäsopivia liivejä ollut odottamassa jotain järkevää sijoituspaikkaa. Ostolakko on edelleen voimassa, joten harkitsen vakavasti ostanko tuolla kupongilla mitään. Mahdollisesti ostan yhdet alushousut, koska olin syksyllä ostanut vahingossa väärää kokoa olevan alaosan settiin, ja olisi kiva jos saisin yläosan ja alaosan samaa sarjaa. Mutta katsotaan. Voi olla, että päätän tulla toimeen ilman. (Tosin jos helmikuun ostosaldo on yhdet alushousut, tilanne on edelleen mielestäni hyvin hallinnassa…)

Pidättehän mielessä, että nämä liivit ovat menossa myyntiin Suomessa. Lahjoita siis vain puhtaita, ehjiä ja siistejä alusvaatteita. Siis sellaisia, jotka itse voisit laittaa suoraan päälle, jos saisit ne vaikka kaverilta. Tämä ei ole mikään sellainen keräys, missä katastrofialueella joku reppana saa olla iloinen mistä tahansa avusta. Uskon, että teillä onkin homma aivan hallussa, mutta törmäsin juuri vastikään kommentiin, jossa joku oli sitä mieltä, että ei hyväntekeväisyyteen lahjoitettavien vaatteiden tarvitse olla yhtä hyviä kuin muiden. Tai näin sen kommentin ainakin ymmärsin. Joten siksi halusin vielä tämän pienen muistutuksen tähän laittaa.

Nyt on siis noin kolme viikkoa tätä kuuta jäljellä, joten etenkin te, jotka asutte Patrician liikkeiden lähialueilla, tässä ehtii toimia vielä oikein hyvin!

6 vastausta artikkeliin ”Viikon kierrätysuutinen: Vie vanhat rintsikat Patricialle

 1. En ole ikänä käynyt ko. liikkeessä, vaikka Joensuun kyljessä asunkin. Alekuponki noin lyhyellä käyttöajalla ei kyllä houkuttele, mutta keräysidea hyvä.

  • Olen viime aikoina siirtynyt hyvin pitkälti Patrician liivien käyttäjäksi. Omat kokemukseni ovat Helsingin liikkeestä, mutta siellä on ollut yleensä varsin asiantunteva palvelu. Liivit suunnitellaan Suomessa, minkä huomaa mitoituksesta verrattuna esim. moniin eurooppalaisiin merkkeihin. Hinta-laadusuhde on ollut erittäin hyvä. Samanlaista luksusfiilistä näistä liiveistä ei välttämättä tule verrattuna tiettyihin kalliimpiin merkkeihin, mutta etenkin kun olen usein ostanut näitä alesta (vaikka olen kyllä ostanut myös normaalilla hinnalla) mielestäni rahoille on saanut oikein hyvin vastinetta. En tunne tehneeni kompromisseja lainkaan.

   • Minulle eivät Patriciat istu yhtään. Vannonkin Mark&Spencerin nimeen. Ennen niitäkin aina joutui roudaamaan matkoilta, mutta onneksi rantautuivat Helsinkiin. Rakastan silkkiä ja pitsiä ja M&S:n alusvaatteissa tämä toteutuu hyvällä hinta-laatusuhteella. Nytkin ostin tammikuun ”ostolakossani” näitä 4 settiä 😀 Myös Lindexin pitsiliivit ovat mieleeni.
    Ennen aina ostin Aubadea ja muita kalliita merkkejä, mutta minusta ne eivät ole sen ihmeellisempiä käytössä, joten on aivan turha laittaa rintsikoihin sataa euroa. Käytän tietenkin Aubadetkin loppuun, mutta uusiin tuskin investoin, koska ketjuliikkeiden liivit ovat nykyisin riittävän laadukkaita ja kauniita makuuni.
    Keräysidea on kyllä loistava. Täytyykin katsoa, jos veisin sinne joitain liivejä, jotka oli tarkoitus myydä kirppiksellä. Merkillistä kyllä; rintsikoille on ostajakuntansa kirppiksellä, joskin niitä on jotenkin vähän noloa siellä myydä :/ mutta jos niitä kerran ostetaan kierrätysmyymälöistäkin, niin miksei tosiaan kirppikseltäkin.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)