5 satunnaista faktaa minusta

Tällainen haaste kiersi jossain vaiheesssa blogeissa, ja minutkin haastettiin mukaan. Hukkasin alkuperäisen haasteen tuolloin ja postaus jäi tekemättä, mutta hei – otetaan vahinko takaisin! Seuraavilla asioilla ei ole mitään tekemistä kodin raivaamisen, kierrätyksen tai edes arkijärjen kanssa. Mutta minusta on hauskaa lukea vastaavia postauksia, joten tässä satunnaisia faktoja elämästäni, olkaapa hyvä!

 1. Tykkään tosi paljon ruusun mausta ja tuoksusta. Lempiteeni on ruusulla maustettua, ja jos oikein haluan hemmotella itseäni, otan käyttöön Estelle & Thildin ruusuisen vartalovoiteen.
 2. En juurikaan seuraa urheilua. Poikkeuksen tekee NBA-koripallo, jota seuraankin sitten erittäin tiiviisti. Olen kannattanut Golden State Warriorsia lähes 10 vuotta. Se on ainoa urheilujoukkue, jota olen koskaan fanittanut.
 3. Inhoan nappeja syvästi. Vältän kaikkia vaatteita, joissa on nappeja. Esimerkiksi kaikki villatakkini ovat kietaisumallia, koska saan inhonväreitä niistä napeista. Samasta syystä en halua pitää paitapuseroita. Aivan liian monta nappia yhdessä vaatteessa.
 4. Olen asunut elämäni aikana kuudessa eri asunnossa.
 5. Aloitin tämän blogin hetken mielijohteesta, Katri Mannisen yllytyksestä. Tarkalleen sanottuna istuimme Cafe Engelissä Senaatintorin laidalla, ja pähkäilin mitähän haluaisin tehdä ollessani äitiyslomalla. Katri sanoi että perusta blogi, eihän se haittaa vaikkei se lopulta ottaisikaan tuulta alleen. Sillä tiellä ollaan edelleen.

Seuraavaksi haastan teidät kertomaan ainakin yhden satunnaisen faktan itsestänne! Ihan mitä vaan, lempiväristä salaisiin paheisiin 🙂

7 vastausta artikkeliin ”5 satunnaista faktaa minusta

 1. Miten joku voi päästä elämässä noin vähillä muutoilla tai asunnonvaihdoilla? Itse sain tulokseksi 17…

 2. Olen koulutukseltani insinööri. Tarkemmin tekstiilitekniikkaa lukenut ja 80 luvuln lopulla valmistunut… Nyt opiskelen uutta tutkintoa eli tradenomiksi.

  • Tiedätkö mitä, olen koko ajan kuvitellut sinun olevan insinööri! Hassua 🙂 Onnea uusiin opintoihin!

 3. Minä asun 12. asunnossani, ja päälle pari asuntolaa ja lyhytaikainen koti ulkomailla. Lisäksi olen ollut vapaaehtoisesti kodittomana 1,5 v., jolloin reissasin ympäri Suomea ja ulkomaita. Nyt olen löytänyt oman paikkani maalta, enkä usko muuttavani pitkään aikaan.

  • Sinulla on paljon vaihtelevammat asumiskokemukset kuin minulla. Olen aina asunut kaupungissa, enkä ole koskaan asunut edes omakotitalossa. Mutta toisaalta kuten tuossa edellä jo sanoin, olen tosi helposti juurtuvaa tyyppiä, nomadia minusta ei saa millään.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)