BookBeat-arvonta ja etukoodi

Olen aivan superiloinen siitä, että Tavarataidot tehtiin näin heti alusta lähtien myös äänikirjaksi. Äänikirjat ovat minusta monin tavoin ihania: ne eivät vie tilaa hyllyssä ja niitä voi kuunnella samalla, kun tekee jotain muuta. Tykkään itse kuunnella äänikirjoja esimerkiksi lenkillä, siivotessa tai pitemmillä automatkoilla.

Tämän arvonnan voittaja saa kuitenkin paljon muutakin kuin Tavarataidot: palkintona on 6 kuukauden lahjakortti BookBeatille. Se tarkoittaa sitä, että voittaja saa kuunnella puolen vuoden ajan niin paljon äänikirjoja kuin vain ehtii ja jaksaa. Puolen vuoden jälkeen tilaus jatkuu normaalilla hinnalla, ellei sitä peruuta sitä ennen (minkä saa siis tietenkin tehdä, jos haluaa). Tämän palkinnon arvo on noin 100€, joten etenkin äänikirjojen ystävät, tämä on teille 🙂 Voit osallistua jättämällä kommentin tämän postauksen perään. Muista jättää myös sähköpostiosoite sille varattuun kohtaan (ei näy muille kuin minulle), jotta voin ottaa voittajaan yhteyttä. Aikaa osallistumiseen on  16.1.2017 klo 24.00 asti, eli toisin sanoen tämä päivä. Huom! Tähän arvontaan voivat osallistua myös ne, joilla on jo BookBeatin tilaus, ei tarvitse olla uusi käyttäjä.

Mutta vaikka arvonnassa ei onnistaisi, minulla on lohdutuspalkinto: Jos et ole vielä BookBeatin käyttäjä, koodilla tavarataidot voi kokeilla BookBeatia kuukauden ajan ilmaiseksi. Klikkaa tästä linkistä, niin pääset rekisteröitymään ja saat edun. Neljän viikon jälkeen tilaus jatkuu normaalilla hinnalla, mutta jos palvelu ei miellytä, sen voi katkaista milloin tahansa. BookBeatin normaali kokeilujakso on kaksi viikkoa, joten tällä koodilla saa siihen pari viikkoa ekstraa. Tätä kautta Tavarataidot on äänikirjana kaikkien teidän kuunneltavissa, jotka ette vielä ole BookBeatiin rekisteröityneitä. Etukoodi on voimassa 31.3.2017 asti.

Lopuksi vielä pieni pyyntö. Jos kuuntelet tai luet kirjan, niin olisi mahtavaa kuulla mitä mieltä olit! Palaute on kirjailijalle tosi arvokasta. Olen avannut kommentoinnin, tuonne Tavarataitojen omille sivuille, jotta uudetkin lukijat voisivat nähdä, mitä muut ovat kirjasta tykänneet.  Kun tiedän, että teistä lukijoista moni on jo kirjan lukenut, (ja tämän arvonnan jälkeen myös kuunnellut), niin olisi tosi kiva kuulla mielipiteitänne.

60 vastausta artikkeliin ”BookBeat-arvonta ja etukoodi

 1. Ehdottomasti mukana :-). Meillä kuunnellaan paljon äänikirjoja, joten voitto säästäisi monta kirjastokäyntiä ja saisin jonojen ohi Tavarataidotkin käsiini (varasin sen kirjastosta heti kun se oli mahdollista ja sain jonotusnumeron 16).

 2. Itsellä on nyt BookBeatin kokeilujakso käynnissä ja olen koukussa. Nyt jo kuudes äänikirja menossa. Arvontavoitto tulisi siis takuulla käyttöön.

 3. Mukana arvonnassa. Minulla on tällä hetkellä menossa BookBeatin kahden viikon ilmainen kokeilujakso, joka loppuu pian ja olen koukuttunut palveluun. Eli kuusi kuukautta lisää ilmaiseksi olisi loistava juttu.

 4. Mukana! BookBeat on itselleni aivan uusi juttu, mutta vaikuttaa siltä, että se on tosi hyvä tapa saada nopeasti ”luettavaksi” kirjat ilman jonotuksia. 🙂 Ja tosiaan, voi samalla kuunnella, kun tekee jotain muuta, sehän se paras juttu on… Monesti lukeminen jää vähiin juuri siksi, että siinä vaiheessa kun kädet on vapaana, uni korjaa.

 5. No tottahan tähänkin täytyy osallistua! ;D nimim. Myös äänijuttuihin äskettäin ihastunut.

 6. Olen vasta podcast koukussa, kuunneltavaa tulee vain liian hitaassa tahdissa. Olis kyllä kiva kokeilla tätä äänikirjaa.

 7. Pidän kovasti äänikirjoista! Niitä on kiva kuunnella kotiaskareiden lomassa ja kävelylenkitkin pidentyvät huomaamatta kun ne tekee hyvää kirjaa kuunnellen. Olen audiblen jäsen, mutta olisi kuunnella enemmän suomenkielisiä äänikirjojakin.

 8. Äänikirjojen avulla voin yhdistää kaksi rakasta harrastusta, lukemisen ja neulomisen. Tavarataidot-kirja ja lankavaraston pienentäminen olisi just hyvä yhdistelmä! Ja joo, lankoja on ainakin puolen vuoden äänikirjojen ajaksi…

 9. Aivan loistava arvonta. HeliPn tavoin harrastan käsitöiden tekemistä ja äänikirjat sopivat siihen harrastukseen todella hyvin. Plussana vielä ettei äänikirjat vie tilaa kodista eikä tarvitse muistaa palauttaa ajoissa kirjastoon.

 10. Itse olen vähän vierastanut äänikirjoja, mutta ehkä tietokirjatyyppiseen voisivat sopia. Tavarataitoihin olisi kiva tutustua, ja näinhän se kävisi 🙂

 11. Mukana arvonnassa. Tavarataidot kiinnostaa. Bookbeatia kokeilin sen ilmaisen pari viikkoa, mahtava palvelu, mutta tällä hetkellä minulle liian kallis.

 12. Juuri lopetin Tavarataitojen lukemisen BookBeatin kautta! BB:n haluaisin tilata (nyt testijakso päällä), mutta hinta vähän irvistyttää – arvontavoitto olisi mahtava juttu!

 13. Tavarataidot-kirja kiinnostaa kovasti. Ihana arvonta – kiitos! Nyt jännittämään, josko onni potkaisisi 🙂 Olisin kyllä onnesta sokeana, jos niin kävisi.

 14. Mukana arvonnassa. Äänikirjat on siitä huippuja, että samalla voi esim. siivota 🙂

 15. Mukana! Käytän bookbeatia päivittäin ja olisi kiva jos saisi käyttää sitä ilmaiseksi puoli vuotta! Myös tavarataidot on jo luettu bookbeatin kautta.

 16. Tykkään kyllä lukea ihan perinteisiä kirjoja. Mutta voisin äänikirjoja kokeilla. Eli mukana arvonnassa.

 17. Mukana arvonnassa. Kesällä kokeilin bookbeattia kuukauden verran ja tykkäsin kyllä. Luin silloin konmarin kännykän ruudulta ja kuuntelin pari kirjaa. Sinun kirjasi kiinnostaisi. ”Hurahdukseni” konmariin kesti noin 3 tuntia, siinä ajassa sain järkättyä vaatekaappini ja ymmärsin, ettei konmari ole minulle oikea tapa saada kotia järjestykseen. En osaa silitellä tavaroita ja muutenkin olen taipuvainen ajattelemaan asiat järjen kautta, en tunteella.

 18. Mukana arvonnassa. Perinteisiä kirjoja tulee luettua todella paljon, mutta äänikirjatkin olisivat varmasti kokeilemisen arvoisia

 19. Mukana arvonnassa.Löysin äänikirjat parisen vuotta sitten, kun ajattelin päästää itseni helpolla iltasatujen suhteen jolloin aikaa jäisi omalle lukemisellekin. Puhelimeen latasin sitten enimmäkseen englanninkielisiä klassikoita tarjonneen ilmaissovelluksen ja kuuntelin mm. Einsteinin suhteellisuusteoriaa käsittelevää teosta toisinaan hyvin lausuttuna ja toidinaan ei ihan niin hyvin lauduttuna.Unenpäästä sain kyllä hyvin kiinni.
  Olisi ihanaa kuunnella kirjoja ihan suomenkielisinä, kun kirjallisuudesta pidän mutta aina ei vaan aika anna myöten tai silmät pysy auki, taatusti käytän tarjouksen hyväkseni, jollei arvontaonni sitten suosi.

 20. Mukana arvonnassa. Äänikirjat on tuttu ja hyvä juttu. Bookbeat vaikuttaa kiinnostavalta.

 21. Olen rakastanut äänikirjoja pienestä pitäen! Osallistun siis innolla! – ja jos ei arpaonni suosikaan, kiitoksia lohdutuspalkinnosta! Parhain terveisin Nokkela

 22. Mukana! Tavarataidot kuuntelin jo ja kyllä tykkäsin! Äänikirjat ovat ihan parasta kiireiselle kotiäidille, kun on paljon käsillä tehtävää eikä aikaa lukemiseen ole. Juuri aloitin makuuhuoneen pintaremontin ja mikäs sen mukavampaa, kuin heilutella maalipensseliä äänikirjan tahtiin.

  • Mukana! Muutaman vuoden olen äänikirjoja kuunnellut. Kotitöit tehdessä ja lenkkeillessä. TÄNÄÄN haen kirjasi kirjastosta ja alan ahmia sitä. Saattaisi toki se kuunnellakin mutta muutakin tulee toki kuunneltua.

 23. Osallistun arvontaan! Olen ihan koukussa äänikirjoihin ja enää ei koiralenkeistä tule mitään ilman kirjojen kuuntelua.

 24. Tätä olisi kiva kokeilla, perinteisiä kirjoja tulee luettua mutta tämä sopisi vähän erilaisiin tilanteisiin 🙂

 25. Mukana! Ja jos ei onni käy, niin kuukauden testijakso lähtee kyllä käyntiin 🙂

  Eilen mainitsit Bookbeatista ja tutustuin siihen vasta eilen ensimmäistä kertaa. Vaikutti tosi hyvältä ja olen kohta suuntaamassa lomalle ja pitkälle lennolle, joten on todella hyvin aikaa kuunnella vaikka mitä!

  Ja tämän jälkeen menen kommentoimaan kirjaasi, se kun tuli jo luettua!

 26. Olen mukana! Haluan tutustua äänikirjoihin ja varmasti tyttärenikin tykkäisi. Tänään olitkin sanomalehti Karjalaisessa 🙂

 27. Tuntuu, että kirjan avaaminen siirtyy ja siirtyy… Joten olisiko tässä apu vaivaan! Olen innolla mukana arvonnassa

 28. Tämä on ehkä maailman ihanin arvonta! Vietän päivittäin vajaa 3 h työmatkoilla ja äänikirjat ovat kovassa kulutuksessa.

 29. Mukana arvonnassa totta kai! 🙂 en ole juuri kuunnellut äänikirjoja, mutta olisivat kyllä näppäriä, samalla voisi tehdä jotain vrt lukeminen. Tähän pitääkin perehtyä.

 30. Olen jo pitkään halunnut testata äänikirjoja, joten ehdottomasti mukana riemastuttavassa arvonnassa 🙂

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)