Arkijärki arpoo!

Nyt on tämän blogin ensimmäinen arvonta! Sain kustantajalta kolme e-kirjaa Tavarataidoista arvottavaksi teidän lukijoiden kesken. Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin, jossa kerrot miksi olet kirjasta kiinnostunut. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kohtaan, jotta voin ottaa voittajiin yhteyttä. Sähköpostiosoite ei tule näkyviin muille kuin minulle.

Arvonta alkaa NYT ja osallistumisaikaa on huomisaamuun saakka. Toisin sanoen kaikki kommentit, jotka on jätetty ennen 23.12.2017 klo 8.00 pääsevät mukaan. Suoritan arvonnan huomisaamuna heti ensimmäiseksi, joten jos satut voittamaan, kirja ehtii koneellesi vielä ennen joulua. Noita kirjoja on siis kolme kappaletta, joten tässä arvonnassa on aika hyvät voittomahdollisuudet. Huomauttaisin, että tämä on hyvä tilaisuus myös kaikille ulkosuomalaisille, jotka eivät helposti pääse kovakantiseen versioon käsiksi.

Jos olet ihan uusi täällä, tein kirjalle omat sivut, jotka löytyvät tuosta yläpalkista. Muutama ihana lukija on jo ehtinyt kirjan arvioidakin, ja heidän kommenttejaan voi lukea täältä.

Onnea matkaan!

61 vastausta artikkeliin ”Arkijärki arpoo!

 1. Tykkään näistä tavarakirjoista, mutta konmarinkaan jälkeen aivan kaikki ei ole paikallaan. Ehkä tästä löytyis apu loppuihin tavaraongelmiin.

 2. Tottakai kirja kiinnostaa! Päädyin blogisi seuraajaksi pari vuotta sitten, kun erosin ja arkemme meni ainakin osittain uusiksi. Blogistasi sain konkreettisia vinkkejä moniin asioihin ja ne helpottivat arkea tilanteessa, jossa ”oma pää oli täynnä”. Mm. tiskikonerutiini on jo klassikko 😊

 3. Tavarattaidot kiinnostavat kovasti ja odotan lukukokemusta innoissani. Olen blogissa pitänyt tyylistäsi, joka on suomalaisille hyvin lähestyttävä. Olet kriittinen ja haluat toteuttaa arkijärkeä, muttet kuitenkaan liian askeettisesti tai hankalasti!

 4. Ostin jo kirjan ja vähän olen aloittanut lukemaankin 🙂 Jos arpaonni sattuu kohdalle, kirja lähtisi kaverille joululahjaksi! Ollaan samassa elämäntilanteessa, lapset alkaa olla jo isoja ja osa jo muuttanut kotoa. Raivausintoa (ja raivattavaa) on meillä kummallakin 🙂

 5. Osallistun! Olen juuri tehnyt elämäni ensimmäiset asuntokaupat, ja uusi asunto on nykyistä vuokrakotia pienempi. Jotta elämä uudessa kodissa lähtisi mukavasti käyntiin, aion käydä tavarani läpi ennen muuttoa ja miettiä tulevaisuuden kannalta, miten paletti pysyisi paremmin kasassa – kirjasta olisi varmasti apua. 😊

 6. Löysin vasta blogisi ja Tavarataidot on juuri elämässäni pinnalla oleva teema. Aloitin jo karsimista Konmarin avulla, mutta jäin kaipaamaan vinkkejä tavaroiden elämään karsimisen jälkeen. Ymmärsin, että kirjastasi löytyy myös näitä ajatuksia. Pidän myös maanläheisestä kirjoitustyylistäsi, siihen on helppo samaistua. Minulla on aikuiset lapset, joiden jäljiltä koti on täynnä turhaa tavaraa (lisäksi omat vuosien varrella kertyneet roinat). Tarkoitus olisi muuttaa pienempään asuntoon ja sitä ennen tturhista tavaroista pitää luopua.

 7. Kiinnostaa kovasti! 🙂 Tykkään blogin jutuista ja kirja on varmasti hyvä. Tavaraa ei ole vielä saatu hallintaan, vaikka lähes kaikki muut aiheen kirjat on käyty läpi..

 8. Onnea esikoiskirjailijalle! Blogiasi parin vuoden ajan seuranneena ja samassa elämäntilanteessa elävänä (mitä blogistasi olen päätellyt) minua kiinnostaa kovasti kirjasi. Tekstisi herättävät usein uusia ajatuksia ja tuovat hyviä näkökulmia tuttuihin aiheisiin. 🙂

 9. Odotan kirjaa suurella mielenkiinmolla, aihe kiinnostaa kovasti ja luen mielelläni muiden aatoksia tästä aiheesta. Nyökyttelen usein blogin ääressä, kun olen samoilla linjoilla kirjoittajan kanssa.

 10. Olen lukenut konmarini (uusin tosin odottaa joulua että pääsen lukemaan sen) samoin Joka kodin raivausopas sekä Kaaoksen kesyttäjä, joten kirjasi olisi luonnollinen jatkumo näiden oppaiden jatkoksi. Pelkästään lukemisen vuoksi niitä ei ole tullut luettua,vaan viime syksynä nelihenkiseksi kasvanut perheemme tavarakaaos on asettumassa ja musta tuntuu, että olen löytänyt punaisen langan tässä pyörityksessä.

 11. Kiinnostaa kovasti kirja. Olen kirjastossa varausjonossa. Konmarin kumpikaan kirja (kirjastosta) ei herättänyt intoa, koska olen jo vähentänyt tavarani monta vuotta sitten melko sopivaksi. Tavarataidot kuulostaa hyvältä sanalta kaikille opittavaksi, itsekin odotan innolla, löytyykö kirjasta jotain uutta, mitä täällä blogissasi ei ole ollut esillä vielä. Näin joulunalus-flunssaan, palkinto olisi mukava ajanviete sohvan pohjalle 🙂

 12. Voisi olla mielenkiintoinen kirja! Mukaan arvontaan. Miehelle olisi kiva yllätys, sillä hän on juuri hankkinut digitaalisen kirjanlukulaitteen.

 13. Ehdottomasti mukana – aihe on mitä mielenkiintoisin, varsinkin kun olen blogiasi lukenut jo vuosia ja pidän kovasti tyylistäsi kirjoittaa. Uskoisin kirjan tarjoavan monta käytännönläheistä vinkkiä arkeen ja juhlaan :-).

 14. Aloitin jo vuosia, vuosia sitten tavaran vähentämisen. Alkuun ihan omin opein, sitten löysin minimalismiblogit ja tunsin kuin ”tulleeni kotiin”. Silti tuntuu, ettei lopullista kliksahdusta ole tapahtunut tai se ei ole ainakaan jäänyt ”päälle”. Konmarit sun muut on luettu. Suuria siis odotan kirjaltasi, ei mitään paineita siis! ;D

  Pari viikkoa sitten esitin toiveeni kirjastolleni kirjasi hankkimiseksi, koska sitä ei hankittavien listalta löytynyt. Aloin sitten tarkkailla kirjaston sivuja, milloin se näkyy hankinnassa. Ei näkynyt. Tällä viikolla sitten istuin koneen äärelle verkkopankkitunnusteni kanssa aikeinani tilata Tavarataidot paperiversiona. Tarkistin kuitenkin vielä kirjaston sivut – ja siellähän se oli!

  Kiinnostavinta oli, ettei kirjaa ollut muihin maakuntani kirjastoihin tilattu, joten oletan, ettei tästä kirjasta oltu lainkaan tietoisia, eikä sitä näinollen olisi omaankaan kirjastooni tilattu ilman aloitettani. 🙁

  No, mukava olla kuitenkin mukana levittämässä näin osaltani tavarataitoutta, toivottavasti sen löytää mahdollisimman moni lukija! 🙂

  Ehdottomasti haluan olla mukana e-kirjan arvonnassa, vaikka fyysisestä muodosta tykkäänkin enemmän. Mutta olen niiiin malttamaton…! 😉 Ja olisihan se sitten OMA. 🙂

  Hyvää joulun aikaa! 🙂

 15. Mukana! Suurin ongelma (täälläkin) on se että vaikka kuinka karsii, niin tavara ei vähene kun uutta virtaa ovesta sisään…

 16. Viiden hengen perheessä organisoitavaa ja kierrätettävää riittää, vaikka kuinka yrittäisi hankintoja miettiä. Kirjastasi voisi olla käytännön apua 😊

 17. Mukana arvonnassa! Myös minä ole blogisi uskollinen lukija jo vuosien ajan ja tietysti myös kirja kiinnostaa. Uskon, että se on samaa taattua laatua 🙂

 18. Tuskin maltan odottaa pääseväni lukemaan kirjaa! Mukana arvonnassa. Varmasti tosi hyvä kirja!

 19. Rakastan järjestelyä ja siivoamista! Kotiin on kertynyt aika paljon ylimääräistä tavaraa, ja se ahdistaa minua. Olen lukenut Konmarin, mutta se oli myös minun mielestäni hieman hömppää. Tämä sinun kirjoittamasi kirja kiinnostaa, koska tästä saisi varmasti hyviä vinkkejä ja näkökulmia.

 20. Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja aloin oikein imemällä imemään noita tekstejäsi. Ovat niin järkeenkäypiä ajatuksia ja sopivat tämmöiselle tavalliselle ruuhkavuosia ohittaneelle äidille. Nyt on päästy siihen hetkeen, jolloin voi pysähtyä ajattelemaan oman kodin uudelleenmuokkausta, siis jonkin sortin siivousraivausta.
  Ja apuja kaivataan, kun mistään ei oikein raaskisi luopua. Tarkoitan sellaista, mistä tulee muistot mieleen.
  Jälkikasvun oli helppo lähteä uuteen elämään, uuteen kotiin, kun me vanhemmat jäätiin tänne muistojen kodin ääreen.
  Tuskallinen prosessi siis edessä.

 21. Mukana arvonnassa! Seuraan blogiasi tiiviisti, ja se auttaa pysymään pinnalla kuusihenkisen perheen tavaravirtojen pyörteessä. Joulun aika tuo uutta tavaraa ja järjesteltävää, siihen toivon intoa ja inspiraatiota kirjastasi. Hyvää joulua ja lämmin kiitos kirjoituksistasi!

 22. Olen seurannut blogiasi pitkään ja kirja kiinnostaa kovasti. Mukavaa joulun aikaa,🎄

 23. Mukana arvonnassa. Tämän kirjan haluan ehdottomasti lukea. Kiitos innostavasti blogistasi.

 24. Kirja kiinnostaa siksi, että saisin jotakin järkeä tähän tavaramäärään. Pikku hiljaa olen vähentänyt, mutta se ei näy vielä missään. Tarvittaisiin järeämpää otetta. Jospa kirja antaisi siihen potkua.

 25. Konmarit olen lukenut, niiden oppien toteuttaminen käytännössä ei ole päässyt hirmuisen pitkälle. Tavaranvähennysoperaatio jatkuu ties kuinka monennetta vuotta koska en ikinä tee sitä kunnolla vaan innostus hyytyy aina jonkin ajan päästä ja jo kertaalleen karsitut tavarat hiipivät vähitellen takaisin entisille paikoilleen. Jospa sitä saisi tästä kirjasta lisävirtaa ensi vuodelle 😀

  Taidan minäkin käydä laittamassa hankintaehdotuksen omalle kirjastolle, kirja ei ollut vielä viime tarkistuksella hankintalistalla.

  • Tähän väliin vastauksena, että laittakaa ihmeessä kirjastoille pyyntöjä! Sillä lailla sana leviää ja kirjan saa nopeammin myös kirjastoista.

 26. Olen lukenut blogiasi jo vuoden pari. Sinulla on mukava tapa kirjoittaa, ja tietysti myös aihe kiinnostaa vuodesta toiseen. 🙂

 27. Helpompaan arkeen vinkkejä kiitos! E-kirja uutena tuttavuutena kiinnostaa myös. Ehdottomasti mukana arvonnassa.

 28. Osallistun ehdottomasti, aion joka tapauksessa lukea kirjasi, mutta kokeillaan ensin tällä tavalla)

 29. Mukaan arvontaan! Muutto koittaa pian ja haluaisin saada tavarakaaosta kuriin ennen sitä, mutta ei ole vielä löytynyt inspiraatiota.

 30. Kun luin, että toivot kirjan olevan avuksi esim. niille, joilla on”monta lasta ja hirveä härdelli päällä koko ajan”, kiinnostuin kirjasta entistäkin enemmän. Sitä elämäni on, ja on vaikea saada rauhallista aikaa karsimiseen, voimista nyt puhumattakaan. Intoa kyllä olisi.

 31. Itselläni on menossa projekti, jossa pyrin järkeistämään kodin tavarakaaosta. Kirjasta saisi varmasti siihen hyviä vinkkejä, joten toki osallistun arvontaan.

 32. Mukana arvonnassa, lukeminen on yksi suosikkiharrastuksistani ja tykkään lukea uusia kirjoja 🙂

 33. Blogia seuranneena olen ollut samoilla linjoilla sinun kanssa joten odotan innolla kirjaa jossa asiat on yksissä kansissa!

 34. Osallistun innolla. Miksi kirjan haluaisin? Pidän blogistasi, sen jalat maassa tyylistä. Arvion perusteella kirjasi on saman oloinen. Odotan mielenkiinnolla.😃

 35. Erityisesti kohtuu tuoreena lapsiperheenä aihe kiinnostaa. Asuntoa ei pysty nyt vaihtamaan isompaan, joten jostain tilaa olisi taiottava ja arki saatava sujuvammaksi.

 36. Olen ollut blogisi seuraaja jo pitkään ja luen muutenkin kirjoja, joten luonnollisesti haluan lukea myös kirjasi! Aihe on tietysti sydäntä lähellä, mutta näkökulma kuulostaa uudelta ja ajattelin, että tässä voisi olla myös hyvä lahja eräälle ystävälleni, joka painiskelee tavarataitojensa kanssa.

 37. Minäkin olen täällä Belgiassa seurannut blogiasi muutaman vuoden. Sinulla on aina jotain uutta näkökulmaa kodin arkeen, hienoa. Ja tämä olisi mun elämän eka E-kirja, vielä jotakin johon en ole ennen tutustunut.

 38. Mukana arvonnassa. Keräilijäluonne kun olen ja paikat täynnä paljon ja kaikkea. Hyvät, järkiperäiset neuvot tarpeen.

 39. Yksinkertaistaminen on aina tervetullutta, vaikka kotini ja elämäni ei tavarataivas olekaan. Haluan pitää mukana myös ajatuksen, että kaikkea ei tarvitse saada, jostain voi myps luopua ja auttaa apua tarvitsevaa. Eikä vain jouluna. Odotan kovasti kirjaa,minullakin kirjastossa varauksessa, mutta omakin e-kirja olisi kiva.

 40. Pitkäaikainen mutta aiemmin kommentoimaton lukija täällä, e-kirja sopisi hyvin luettavaksi imetysmaratoneille. Sulla on hyvät jutut!

 41. Kirja kiinnostaa ylipäätänsä aiheensa vuoksi, mutta erityisesti siksi, että Arkijärki on yksi suosikkiblogeistani😊 Löysin tänne reilut kolme vuotta sitten muuttovinkkien perässä ja edelleen on kiinnostavaa luettavaa ja hyvä meininki!

 42. Kiinnostaa, sillä juuri eronneena kodissa riittää läpikäytävää ja puuhattavaa. 🙂

 43. Pidän tavastasi kirjoittaa ja blogisi aiheista. Kirja kiinnostaa ehdottomasti! Kotia olen raivannut jo paljon ja ostaminen on vähentynyt huimasti. Kiinnitän myös paljon huomiota esim. vaatteiden eettisyyteen. Kesään mennessä muutamme maatilalle ja siellä sitä raivattavaa vasta riittää! Kirjasta voisi löytyä uusia vinkkejä ja ajatuksia.

 44. Vielä ehtii! Osallistun arvontaan, koska tavara-aiheet tietysti kiinnostavat. Voisin kirjoittaa kirjasta jonkinlaisen arvostelun blogiini, ja itse luettuani sen antaisin sen eteenpäin eräälle tuntemalleni hamstraamiseen taipuvaiselle henkilölle.

  • Kyseessä olikin e-kirja eli en varmaankaan laittaisi eteenpäin mutta mahdollisesti suosittelisin tälle henkilölle kuitenkin 😀

 45. Kello on 8! Arvonta on suoritettu, tämän jälkeen saapuvia kommentteja ei enää huomioida.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)