Viikon vinkit: Hedelmien säilytyksestä, muovilla päällystämisestä sekä sähkökatkoista ja katastrofeista

Tässä on mielenkiintoinen juttu hedelmien ja vihannesten säilyttämisestä. Minulle mukana oli ihan uutta asiaa, en ole esimerkiksi koskaan ajatellut että appelsiinit viihtyisivät kylmässä! (YLE)

Päällystäisitkö kotiasi muovilla? En tiennytkään, että sellainenkin vaihtoehto on olemassa. Tässä artikkelissa pohditaan onko muovin käyttö sisustuksessa turvallista. Mahdollisesti kyllä, mutta täytyy sanoa että minua vähän arveluttaisi silti. (YLE)

Syysmyrskyjä odotellessa voi varautua sähkökatkoihin. Minusta nämä ohjeet ovat hyvät ja järkevät. Useimmiten myrskyn tulo pystytään ennakoimaan, jolloin varautuminen sopivalla ruualla ja puhelimen vara-akuilla on erittäin järkevää. (YLE)

Vielä suurempien katastrofien varalta vinkataan, että oman langattoman verkon vapauttaminen kaikkien käyttöön hädän hetkellä saattaa pelastaa ihmishenkiä. Asia, joka ei yleensä tule edes mieleen mutta on täysin järkeenkäypä tarkemmin ajatellen. (Tekniikka ja talous)

2 vastausta artikkeliin ”Viikon vinkit: Hedelmien säilytyksestä, muovilla päällystämisestä sekä sähkökatkoista ja katastrofeista

  1. Jännä juttu tuo hedelmien ja vihannesten säilytys, en kyllä tiennyt, että noinkin moni hedelmä viihtyisi paremmin jääkaapissa. Itse laitan niitä jääkaappiin vain, jos niitä pitää säilyttää jotenkin pidemmän aikaa, esim. jos lähden muutamaksi päiväksi pois kotoa. Enkä kyllä aio niitä laittaa jääkaappiin vastaisuudessakaan, koska vihaan jääkaappikylmien hedelmien ja vihannesten syömistä ja haluan syödä hedelmäni ilman ennakkosuunnitelmia silloin kun mieli tekee tai hiukoo 🙂

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)