Yllättävä poisto

Kun raivasin vaatteitani, kaapista lähti muutakin kuin tekstiilejä. Arvatkaa mikä on helpoin keino tehdä lisää tilaa? Poistaa kaapista tyhjät, tarpeettomat henkarit. Siinä roikkuvien vaatteiden kaapissa on ollut todella ahdasta, eikä ihme. Vaatteiden lisäksi olin säilönyt siellä noin 15 ylimääräistä henkaria. Nehän vie yksinään jo ainakin 20cm tangosta, etenkin kun kaikki olivat tuollaisia kookkaita, ei mitään metallirimpuloita. Äärimmäisen epäkäytännöllistä tilankäyttöä mielestäni.

IMG_3628

En oikein tiedä, miten tuo määrä sinne kaappiin on päätynyt. En ole tietoisesti laittanut sinne tyhjiä säilytykseen. Enkä ole mielestäni poistanut vaatteita niin, että henkarit olisivat jääneet. Tämä on näköjään näitä mystisiä tavarailmiöitä, joissa materia lisääntyy ilman selitystä. Samaa sarjaa kuin käsilaukutkin – ainakin minä voin löytää veskasta ihan mitä tahansa, ilman pienintäkään havaintoa siitä, miten tavara on sinne joutunut. No, ainakin siellä on nyt selvästi väljempää!

Muuten se mekko, jonka mainitsin eilen. Sen saa ehkä sittenkin korjattua käyttökuntoon. Hah! Epäröinti kannatti. Ehkä siitä tulee sittenkin se lempimekkoni, josta haaveilin ostohetkellä.

Yksi vastaus artikkeliin ”Yllättävä poisto

  1. Meillä säilytetään kaikkien perheenjäsenten (sis. kouluikäiset lapset) kaikki mahdolliset vaatteet henkareilla. Niinpä kun ottaa käyttöönsä paidan, jää kaappiin tyhjä henkari. Jos vaate päätyy poistoon suoraan käytöstä tai pesusta, jää kaappiin tyhjä henkari. Itse ainakin säilytän tyhjiä henkareita joka tapauksessa kaapissa, muutenhan niille pitäisi keksiä oma säilytyspaikkansa.

    Näillä keinoin meillä on tyhjiä henkareita kaapissa – mutta ne toimivat myös vaatemäärän rajoittimena, meille ei saa tulla enempää vaatteita kuin on henkareitakaan ja sillä hyvä. Kaikki henkarit on kertaalleen päivitetty samanlaisiksi eikä niitä välttämättä enää edes saisi lisää…

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)