Konmari-podcast on nyt kuunneltavissa

Tässä se vihdoin tulee – podcastin aiheena Konmari-menetelmä. Keskustelemme menetelmän hyödyistä ja haitoista sekä omista kokemuksistamme. Olemme molemmat ”kondoilleet” kodeissamme, Katri on noudattanut ohjeita kirjaimellisesti, minä enemmän soveltaen. Mietimme myös, miten kulttuurierot vaikuttavat kirjan sisältöön ja kerromme, mikä asia kirjassa on auttanut meitä eniten.

Podcastin voi kuunnella joko suoraan tässä alla, tai osoitteessa Irtiturhasta.net. Sieltä löytyy myös aiemmat jaksot.

2 vastausta artikkeliin ”Konmari-podcast on nyt kuunneltavissa

  1. Kuuntelin podcastin ja innostuin lukemaan uudelleen tuota Kondoa. Mutta tapahtui jännä juttu; kirja tökki enemmän kuin viimeksi. Mietin mistä se johtuu ja keksinkin. Olen jo vähentänyt vaatteet ja kirjat itselleni suht sopivaan määrään. Villapaitoja taitaa olla vielä muutama liikaa, mutta hyväksyn sen… Myös kaikki ”tunnevaatteet” olen karsinut (paitsi häämekon jätin). Jäljellä ovat paperit ja ”komono” eli sälä. Ja valokuvat. Enkä kyllä pysty pistämään esim. käyttöohjeita pois.

    Olen saanut Kondosta nyt sen hyödyn, joka siinä minulle oli. Nuorimman vaatteet kondolin ajat sitten ja se toimi,niin hyvin, että yksi perheen teinikin kondoli omansa. Toinen hyöty oli ajatella kaikki vaatteet yhdellä kerralla. En kasannut niitä keoksi lattialle(!), mutta katsoin kaikki vaatteet samalla rupeamalla läpi, kaappi kerrallaan. Sain luovuttua monesta vaatteesta. Miehenikin innostui ja hänen kaappinsa on nyt perheen järkevin! Huomasin kuitenkin, että vain tietyssä mielentilassa pystyn tunteilemaan; onko tämä vaate ”sparkiling joy”-ta vai ei. Muuten tunnistan tuon Jennin kertoman järkeilyn. Että pari järkeilyvaatetta saattoi jäädä.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)