Podcast: miten tavoitteet toteutetaan?

Uusi podcast on taas verkossa! Juttelemme Katrin kanssa siitä, millaisilla tavoilla lähdemme tämän vuoden tavoitteita saavuttamaan. Puhun jaksossa jonkin verran näistä samoista asioista, mitä olen täällä viime päivinä kirjoittanut, joten jos olet seurannut blogia aktiivisesti, siinä tulee jo osin tuttua asiaa. Sen sijaan Katrilla on hyvin mielenkiintoinen näkökulma rutiineihin. Mitä jos päivässä ei olisikaan rutiineja, vaan arkea pyhittäviä rituaaleja ja seremonioita? Todella kiehtova ajatus!

Podcastin voi kuunnella suoraan tuossa alla. Kaikki jaksot löytyvät myös osoitteesta irtiturhasta.net. Podcastin voi myös tilata iTunesista. Jos käytössäsi on iPhone, tökkää violettia podcastit-kuvaketta, mene siellä kohtaan haku, ja kirjoita hakukenttään irti turhasta. Pääset sitä kautta Irti turhasta -podcastin ”kotisivulle” iTunesissa, ja voit tilata sen suoraan puhelimeesi. Tällöin jaksot päivittyvät puhelimeen kuunneltavaksi automaattisesti, aina kun olemme julkaisseet uuden.

Vaikuttaa siltä, että nyt pystymme näitä jaksoja äänittämään suhteellisen säännöllisesti, mikä on tosi kiva asia. Jos teillä on mielessä aiheita jotka kiinnostaisivat, vinkatkaa kommenteissa. En lupaa että toteutamme (ainakaan kaikkia), mutta kaikki ideat laitetaan joka tapauksessa korvan taakse.

4 vastausta artikkeliin ”Podcast: miten tavoitteet toteutetaan?

 1. Kiitos taas mukavasta podcastista. Teidän iloiset äänensävyt tekevät podcasteista helppoja ja kivoja kuunnella.

  Mä oon myös tiskikonerutiinin vankkumaton kannattaja. Oikein riemuitsin kun Katri oli sen saanut sovelletuksi omaan arkeensa.

  Mua kiinnostaa aiheina esim. tapojen muuttamiseen vaadittavat jutut. Olisi myös arkiliikunnan lisäämisen hetki. Kondo kiinnostaa. Ja ruokajärki. Ja säilyttäminen, säilytysratkaisuiden hyvät ja huonot puolet. Kodinhoidon rutiinit kaikkineen. Tavaramäärän järkeistäminen. Ja vois kyllä puhua siitä että se ei ole vain perheenäiti jonka vastuulla nämä edellämainitut ovat.

  • Kondosta on varmasti tulossa oma jaksonsa, olemme molemmat lukeneet kirjan ja se kiinnostaa meitä kumpaakin. Arkiliikunta on hyvä idea, se laitetaan listalle. Myös tuo kodin työnjako on kiinnostava aihe. Kiitos hyvistä vinkeistä!

 2. Kiva kiva kun jatkatte podcasteja! Tulee oikein tarpeeseen ja on kiva kuunnella teitä. Viime vuonna kondoilin kotona ja kävin sinun innostamana kodin tiloja läpi.

  Mutta nyt pitäisi aloittaa taas alusta, koska en kertakaikkiaan saa huushollia pysymään järjestyksessä. Eli järjestyksen ylläpitovinkit voisi olla minun podcast-keskustelutoive. Varmaankin rutiinit on se juttu, mutta en tiedä miten saisin itseni rutinoitumaan kaikissa asioissa…
  Katrin puhe keskittymisvaikeuksista kuulosti myös kovin tutulta, ihanaa vertaistukea! Kiitos!

  • Onpa hauska kuulla, että joku on innostunut raivailemaan näiden omien projektien siivellä!

   Tuo järjestyksen ylläpito voisikin olla kiinnostava keskustelu, koska Katrille se on juuri se vaikea juttu, ja minulle periaatteessa helppo, ellei täällä kodin muut asukkaat sotkisi niin tehokkaasti… Jos olet kiinnostunut keskittymisvaikeuksista enemmän, suosittelen Katrin blogia kutri.netissä. Hän on kirjoittanut siellä aiheesta enemmänkin.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)