Kylkiäinen kohdallaan

Kerrankin sattui niin, että kaupassa tarjottiin kylkiäistä, ja otin sen ilahtuneena mukaani. Olin Kodin1-liikkeessä ostamassa lahjoja lasten kaverisynttäreille. (Tiesittekö, että ko. liikkeestä saa nykyisin vaikka mitä? Esimerkiksi leluja ja kosmetiikkaa. Olen ostanut sieltä viime kuukausina runsaasti sellaista, mitä varten aiemmin olisin suunnannut esimerkiksi Tarjoustaloon.) Joka tapauksessa kassalla tarjottiin ilmaista liukuria. Eipä olisi parempaa päivää tuolle kylkiäiselle löytyä, kun lunta pöllysi taivaalta täyttä päätä.

Nappasin liukurin oikein mielelläni, sillä meiltä puuttui sellainen. Eikä ollut mikään rimpula, vaan kunnollinen, tukeva, perinteinen liukuri. Epäselväksi jäi, tarjoiltiinko niitä kaikille, vai jonkun tietyn summan ylittäneille (ostokset maksoivat noin 30€) vai siksi, että käytin kassalla etukuponkeja. En myöskään ole ihan varma, olisiko liukurilla suurta merkitystä sen suhteen, miten usein kaupassa jatkossa asioin. Mutta ainakin ilmainen tavara sopi minulle tällä kertaa erinomaisesti!

Yksi vastaus artikkeliin ”Kylkiäinen kohdallaan

  1. Päivitysilmoitus: Kulutusjuhla » Liukuri oli talvipäivän sopiva kylkiäinen

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)