Viikon vinkit: kosteuden poisto, lakanapyykki ja sähkökatkos

Ostitko laukun, tai tuliko postissa lähetys, jonka mukana tuli niitä pieniä kosteutta imeviä pussukoita? Tässä jutussa listataan useita käyttötapoja niille. En ole itse koskaan uudelleen käyttänyt niitä, mutta mielestäni voisi olla hauska idea kokeilla noita pusseja vaikka lenkkareiden sisällä salikassissa. (IL)

Iltalehti listaa myös lakanapyykin tyypillisiä virheitä. Tässä kevyttä välilukemista, jos aihe kiinnostaa. Itselleni ei tulisi mieleen hankkia lakanoita, joita ei voisi pestä vähintään 60 asteessa (mitä ne sellaiset edes ovat?). Mutta on totta, että patjansuojus kaipaa ajoittain pesua, eikä kannata jättää märkiä pyykkejä koneeseen.

Vakavampaa aihetta tarjoilee YLE, joka on koonnut hyvän paketin tietoa siltä varalta, että tulee sähkökatko. Maalla omakotitalossa varaudutaan tietysti vähän eri tavalla kuin kaupungissa, mutta perusohjeet ovat kaikille samat. Jos myrsky uhkaa, lataa kännykän akku täyteen 🙂

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)