Uusi podcast!

Haa, olemme Katrin kanssa onnistuneet äänittämään uuden Irti turhasta -jakson vuoden viimeisen päivän kunniaksi! Keskusteemme siinä mm. siitä, miten viime vuosi meni ja mitä siitä olemme oppineet. Puhumme myös ensi vuoden tavoitteista ja siitä, miten yritämme niitä saavuttaa.

Meidän molempien elämäntilanne on tällä hetkellä sellainen, että on ihan mahdollista saada aikaan näitä enemmänkin. Ainakin olemme innostuneena tehneet pitkän listan aiheista, joista haluaisimme käsitellä. Siellä on mm. Marie Kondo ja lastenvaatteiden organisoimista – aika kiinnostavia aiheita ainakin omasta mielestäni. Toivon, että onnistumme selättämään arjen aikatauluhaasteet ja saamme pian näitä jaksoja lisääkin. Tämä on siis uuden vuoden lahja kaikille teille, jotka olette podcastien perään kyselleet. Tauon jälkeen oli havaittavissa pieniä teknisiä hankaluuksia, ajoittain äänenlaatu ei ole hirveän hyvä, mutta jatkossa tämänkin ongelman pitäisi korjaantua.

Podcastin voi kuunnella suoraan tässä alla klikkaamalla nuolta. Uusin jakso sekä kaikki edelliset jaksot löytyvät myös helposti osoitteesta irtiturhasta.net. Luin äskettäin, että vuodesta 2016 ennustetaan podcastien vuotta. Toivottavasti tämä pitää paikkansa ainakin Irti turhasta -podcastin suhteen!

Onnellista ja menestyksekästä vuotta 2016 kaikille lukijoille! Kiitos teille kaikille – ilman teitä tämä blogi olisi täysin yhdentekevä.

5 vastausta artikkeliin ”Uusi podcast!

  • aiemmin löytyi, nyt täytyy näköjään fiksata asia uudelleen. Eli juuri nyt ei vielä löydy, mutta tilanne korjaantuu pian!

 1. Kuuntelin podcastin ja se oli hyvä! Jahkaannuin sieltä kutri.nettiin ja Danan podcastien pariin. Minulla alkoi sellainen parin päivän ajatusketju näistä.

  Ensimmäinen juttu on se rutiini. Meillä toimii hyvin tiskikone ja pesukonerutiinit. Teinien osallistaminen rutiineihin vaatii toistuvasti pyytämistä ja joskus uhkailua. Mutta he luistavat heti, jos en muistuta. Ja mun tähtäimessä on saada heidät kasvatettua kotitöitä osaaviksi, eikä miksikään vapaamatkustajiksi. Joten muistutan, joka päivä.

  Toinen juttu omassa käytöksessäni löytyi Danalta. Näennäinen taloudellisuus. Dana ei raaskisi mennä hierojalle ja mulla on vähän samantyyppistä käytöstä. Voisin satsata ihan omaankin hyvinvointiin. Olen mennyt perhe edellä kauan. Kyllä perhe hyötyy, jos sen jäsenet voivat hyvin ja varsinkin äiti… Taloudellisuus voi estää minua luopumasta jostain alkuperäisesti kalliista merkkivaatteesta, jota en käytä. Näen liikaa potentiaalia siinä, ja kuvittelen että myyn sen joskus. Enkä myy. Itsepalvelukirppiksillä merkkivaatteita ei niin arvosteta hinnassa ja huutonetissä en myy vaivannäön takia… Joten tämän ajatusketjun kulku auttanee minua luopumaan.

  Heräsin myös siihen, että säilytystilaa meidän perheessä on paljon. Listasin kaikki säilytystilat. Niissä on pakosti tavaraa jota ei kukaan kaipaa, mutta ajatus on jäänyt polkemaan paikoilleen. Aion käydä kodin vielä kerran läpi. Jos sitä tavaraa onkin vain järjestellessä tullut siirreltyä paikasta toiseen ja se ei edelleen ole käytössä…

  Joten kiitos taas inspiraatiosta!

  • Kiitos, kiva kuulla! Noi Danan jutut ovat minusta erittäin mielenkiintoisia. Mentaliteetti on välillä hyvin erilainen, mutta hän on kaikessa hössötyksessään aika analyyttinen ja fiksu. Olen myös itse saanut sekä hänen blogistaan että podcasteista usein uusia ajatuksia, tai ideoita omiin postauksiin.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)