Koko koti kuntoon: auto

Tämän viikon tehtävä ei koske kaikkia lukijoita. Mutta monilla on auto, niin myös meillä. Tämän viikon tai pikemminkin viikonlopun haasteeseen on kaksi syytä: ensinnäkin halusin tähän väliin jotain vähän kevyempää, sillä kaappien raivaaminen on aika kovaa työtä. Toiseksi meidän auto muistuttaa tällä hetkellä vähän liikaa pyörillä kulkevaa roskista, joten sen siistiminen on erittäin paikallaan. Auto ei tietenkään suoranaisesti ole osa kotia, mutta koska siellä vietetään usein aika paljon aikaa, sisällytän sen tähän projektiin mukaan. Sitä paitsi matkustusmukavuus paranee merkittävästi, kun aika ajoin tyhjentää roinat pois.

Tällä kertaa oma tavoitteeni on tyhjentää auto roskapusseista, käytetyistä nenäliinoista, karkkipapereista ynnä muista, mutta jos innostut, niin samalla voi myös tarkistaa, onko autossa kaikki tarpeellinen mukana. Meillä on kahdet eri kamat autossa, esim. lapiota ei kuljeteta mukana ennen kuin sataa lunta. Samoin talveksi on eri pesunesteet kuin kesäksi. Näitä vaihdetaan kyytiin sään mukaan.

Yritän olla niin reipas, että saisin auton vielä imuroituakin, mutta tosiaan jo roskien poistaminen parantaa viihtyisyyttä merkittävästi. Pesu saa jäädä toiseen kertaan.

4 vastausta artikkeliin ”Koko koti kuntoon: auto

  1. Tähän haasteeseen on pakko tarttua. Kesän mökkireissujen ja muiden seikkailuiden jälkeen auto on täynnä kaikenlaista sinne kuulumatonta tavaraa ja roskaa.
    Auto siis tyhjäksi syksyn retkiä varten 🙂

      • Joo. Mm roskia, muutama tyhjä pullo ja muutama puolilleen juotu limupullo. Kokonainen suklaapatukka ja kadoksissa ollut kympin seteli sekä muutamat kesällä varalla olleet sukat (onneksi puhtaat) 🙂

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)