Viikon vinkit: Laadukas vaate, raivaamisen koulukunnat ja epäkäytännöllistä asumista

Täälläkin on äskettäin keskusteltu vaatteiden laadusta, hinnasta ja niiden kohtaamisesta. Vaateguruni Rinna Saramäki kertoo YLEn jutussa, miten laadukkaan vaatteen voi tunnistaa. Jos ette ole lukeneet Rinnan kirjaa, niin lukekaa vaikka tämä juttu.

Tässä artikkelissa puhutaan harhaanjohtavasti otsikossa lastenhuoneista, mutta oikeasti jutussa referoidaan raivaamisen kaksi koulukuntaa: Konmari-metodin ja vähitellen raivaamisen filosofiaa. (ESS)

Kävikö joku asuntomessuilla? Minä en käynyt, mutta törmäsin tähän kiinnostavaan juttuun tarjolla olevien asuntojen epäkäytännöllisyydestä. Pidän valosta ja isoista ikkunoista, mutta arvostan myös käytännöllisyyttä. Taannoin asuntomessuilla törmäsin saunoissa kiukaisiin keskellä lattiaa ilman mitään turvakaiteita. En tajunnut ideaa ollenkaan. Pelkäisin itse jatkuvasti törmääväni kuumaan kiukaaseen, enkä päästäisi lapsia saunaan ollenkaan. Mitä iloa sellaisesta saunasta olisi? (IS)

 

2 vastausta artikkeliin ”Viikon vinkit: Laadukas vaate, raivaamisen koulukunnat ja epäkäytännöllistä asumista

    • Hauska tuo kirjoituksesi 🙂 Olisi kyllä kiva jos siellä joskus olisi talo/asunto, jossa on erityisesti teemana käytännöllisyys, ergonomisuus ja taloudellisuus. Jos vaikka Työtehoseura ja MArtat yhdistäisi voimansa!

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)