Koko koti kuntoon: keittiön laatikot ja tasot

Jatketaan keittiön parissa. Nyt kun ruuat ovat järjestyksessä, on loogista jatkaa astioiden parissa. Ajattelin, että seuraavaksi käyn läpi kettiön vetolaatikot sekä tasot. Heti pitää täsmentää, että meillä on kaikki alakaapit vetolaatikoita. Mutta tarkoitan nyt niitä ”perinteisiä” laatikoita, joissa pidetään kauhat ja kapustat, leivinpaperit ynnä muut. Soveltakaa omassa keittiössänne kuten parhaaksi katsotte. Ne loput astiat (lautaset, lasit, jne.) käytään läpi ensi viikolla. Etukäteen arvioin, että raivattavaa ei näistä laatikoista löydy, mutta järjestettävää kyllä.

Toinen kohde on tasot. Minä aion ottaa lukuun työtasot, kaappien päälliset sekä pari keittokirjahyllyä, jotka keittiössä on. Näitä on siis aika paljon. Haluan tarkastella kriittisesti, pidänkö esillä tarpeellisia tavaroita. Epäilen, että joukosta paljastuu sellaista, joka on pöydällä vain tottumuksesta. Tämän viikon haasteena on siis aika iso kokonaisuus omassa keittiössä, mutta tämä varmaan vaihtelee keittiön koon ja tyypin mukaan.

Pahoittelen, että postaus tulee näin viiveellä. Vieraileva vatsatauti ei ole vieläkään täysin poistunut, ja lisäksi vietin kuluneen viikonlopun äärimmäisen kiehtovalla mindfulness-kurssilla. Siitä lisää myöhemmin, mutta kurssi vei molempina päivinä niin monta tuntia, ettei kirjoittamiselle jäänyt aikaa. Seuraavaksi vastaan kaikkiin kommentteihin, ja huomenna takaisin normaaliin rytmiin.

4 vastausta artikkeliin ”Koko koti kuntoon: keittiön laatikot ja tasot

  1. Juu, hyvä että vähän viiveellä. Mun motivaatio vaan nousi, kun odotin seuraavaa haastetta. Pääsen vähän lintsaamaan, kun oon osan jo järjestänyt. Voisin silti pistää osan keittötarvikkeista kierrätykseen, pysyisi järjestys vähän paremmin.

    Keittiö on jostain syystä sellainen paikka meidän perheessä, että jos en pyydä muitakin perheenjäseniä tekemään siellä jotain, niin kaikki jää vain ja ainoastaan mulle. Aloitan sieltä joka aamu ja lopetan joka ilta. Olin suunnitellut lakkoa… Mutta nyt en pysty, kun pian on toimiva järjestys!

    • Luulen että nää haasteet vaihtelee ihmisten mukaan, toisilla joku viikko on helpompi kuin jollain muulla. Minä en ole vielä ehtinyt aloittaa, tämä homma on huomisen to do -listalla. HIukan alkoi hirvittää, olenko haukannut liian ison palan, koska viikolla on aika paljon ohjelmaa.

  2. Kyllä on suuri ero keittiöfiiliksessä kun saa tasot tyhjennettyä. Ihanaa… Kiitos!

    Ootan sitä podcastia, vaikka tiedän kyllä että sulla on pieniä lapsia ja varmaan aikataulu sen mukainen. Ne podcastit oli niin hyviä ja positiivisia. Vois tietty kuunnella ne vanhat.

    • Podcast…! Se on edelleen kesken. Meidän elämät on liian hektisiä! Mutta kiitos muistutuksesta. Yritämme saada sen valmiiksi!

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)