Viime viikon poisto ja vinkki: kylpyankka

Pienetkin poistot lasketaan, eikö niin? Heitin roskiin lapsen kylpyankan, joka oli sisäpuolelta kauttaaltaan homeessa. Melko ällöttävää. Satuin sopivasti törmäämään YLEn sivuilla kylpyankkojen pesemiseen liittyvään uutiseen, joten linkkaan senkin tähän. Marttojen asiantuntija kehottaa kokeilemaan mm. piimää, soodaa ja kloriittia homeen irrottamiseen. Valitttavasti kylpyankka olisi pitänyt halkaista, jotta sen olisi voinut pestä, joten Marttojen vinkkien kokeilu jää johonkin toiseen kertaan.

 

2 vastausta artikkeliin ”Viime viikon poisto ja vinkki: kylpyankka

  1. Kiitos. Ja yyyyääk. Miten en ollut tullut ajatelleeksi, että tietenkin kylpyankat homehtuvat. Yyyäk. Vaihtoon menee meilläkin.

    • Kokemukseni on, että jos jaksaa tosi huolellisesti tyhjentää ankat vedestä joka kylvyn jälkeen, se pidentää käyttöikää ja vähentää hometta. Mutta jos kerrankin unohtaa veden seisomaan ankan sisälle, se homehtuu kerralla. Pois heittämäni ankka oli keltainen, ja sisäpuolelta kuulsi kauttaaltaan vihreä home 🙁 yöks yöks.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)