Viikon vinkit: kodinkoneita, tavaroita säästäviä suomalaisia ja tulppaaneja

YLE kertoo, että pienemmät kodinkoneet kuten pölynimurit yms. ovat nykyisin kertakäyttöisiä. Jääkaappeja sentään vielä välillä korjataan.

Suomalainen säästää ja säilöö tavaroitaan varastoissa enemmän kuin muut eurooppalaiset. Syy on pitkälti säilytystiloissa. Kaupungeissa sitä on ehkä vähemmän, mutta näyttäkää minulle omakotitalo, josta ei löytyisi ylimääräistä tavaraa autotalleista, vinteiltä, vajoista ynnä muista. Ja sitten on tietenkin kesämökit, joita jutussa ei edes mainita. (YLE)

Tulppaanisesonki on parhaimmillaan. Vesimäärä ja se, miten kukkia kohdellaan kun ne tuodaan kaupasta kotiin, vaikuttavat kimpun ulkonäköön. Oma vinkkini on leikata alimmat lehdet pois, jolloin maljakosta tulee siistimmän näköinen ja kukat mahtuvat paremmin. Tulppaanit kasvavat edelleen maljakossa, joten lehtiä voi huoleti karsia. (MTV3)

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)