Nopeaa ja tehokasta

Minä sitten rakastan hyvää asiakaspalvelua. Eilen pääsin pitkästä aikaa sellaisen kohteeksi, kun blogi meni yllättäen rikki. Olin kaikessa rauhassa vastailemassa kommentteihin, kun wordpress alkoi tökkiä, kunnes yhtäkkiä koko homma katosi ja ruudulla näkyi vain virheilmoitus. En tajunnut siitä mitään, joten meilasin paniikissa tietysti ensimmäisenä nettiguru Katrille. Katrilta tulikin vastaus, ja olisin luultavasti osannut korjata ongelman itsekin, mutta olin jo hätäpäissäni ehtinyt ottaa yhteyttä webbihotellin chatti-palveluun. (Katri on mahtava, ja osaisi luultavasti korjata tarpeen vaatiessa koko internetin. Muun muassa. Ihan guru.)

Chattipalvelu osoittautui kuitenkin tosi tehokkaaksi. Pienen odottelun jälkeen sain linjoille ystävällisen Robertin, joka halusi alkajaisiksi selvittää, olenko minä minä. Vaikka en muistanutkaan kaikkia salasanoja, se ei haitannut, sillä henkilöllisyys pystyttiin varmistamaan helposti sähköpostin välityksellä. Sen jälkeen Robert paneutui varsinaiseen ongelmaani, jonka hän ratkaisi noin kahdessa minuutissa. Sitten hän tiedusteli, oliko jotain muuta, jossa voisi olla avuksi. Selvitin siis samassa yhteydessä miten pääsen muokkaamaan salasanojani yms. ja lopuksi poistuin linjoilta erittäin tyytyväisenä asiakkaana. Oli helppoa jättää palautekyselyyn huippuarvosanat.

Tässä kokemuksessa kitetytyi hyvän palvelun ydin: se oli nopeaa, ystävällistä ja tehokasta. Ongelma ratkesi ja asiakkaalle jäi hyvä mieli. Tällaiset kokemukset ovat todella tärkeitä uskollisten asiakkaiden saamiseksi.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)