Viikon vinkit: vähemmän stressiä

Linkkivinkkejä on kertynyt hurjat määrät odottamaan julkaisua tämän hiljaiselon aikana. Tällä kertaa jouluteemalla: miten vähentää (joulu)stressiä.

Etelä-Suomen Sanomat kirjoittaa ytimekkäästi 10 vinkkiä, joilla joulustressiä voi vähentää. Mitään mullistavaa ei täältä löydy, mutta ihan järkeviä juttuja kuitenkin.

MTV3-sivuilla taas vinkataan, miten aattoillan lahjapapaerihässäkän voi välttää. Tosin on todettava, että ekologisuus vaatii tässäkin vaivannäköä, mikä ehkä on ristiriidassa stressin välttämisen kanssa…

Harvinaisen kattavassa jutussa käydään läpi erilaisia tapoja, joilla lasten lelumäärää voi hillitä ja hallita.  Jutussa keskitytään etupäässä säilytysratkaisuihin, mutta vinkit ovat mielestäni järkeviä. Itse tosin vannon tässäkin asiassa säännöllisen karsimisen nimeen. (MTV3)

 

4 vastausta artikkeliin ”Viikon vinkit: vähemmän stressiä

  1. Hei! Vinkki ensi viikolle: Dokumenttiprojekti esittää Tavarataivas-elokuvan sopivasti aatonaattona klo 21 ja uusintana 28.12. klo 12.30.

    Tanja

  2. Lahjapakkauksen ei tarvitse aina olla paperia, vaan se voi olla osa lahjaa. Kääri lahja esim. saajan näköiseen huiviin tai keittiöpyyhkeeseen. Tämä nyt ei tietenkään käy kaikille lahjoille, mutta pikkupaketeista saa aika kivoja. Huivista tulee kiva paketti, kun solmii ensin ristikkäiset kulmat ja sen jälkeen ne toiset ristikkäiset ja väkertää sitten niistä rusetin. Pakettimateriaali, joka jää elämään.

    • Tiedän että tämä on hyvä idea, mutta en ole koskaan oikein päässyt siihen mukaan. Tosin sittenhän seurauksena on tavallaan uutta tavaraa lisää, entä jos huivi ei olekaan mieleinen? Eli ehkä en lähtisi tähän ihan varauksetta kuitenkaan.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)