Viikon vinkit: vuosipäivä

Tajusin, että viikon vinkit on vuoden vanha keksintö. Viime heinäkuussa aloin systemaattisesti kerätä blogin aihepiiriin liittyviä linkkejä ja julkaista niitä kerran viikossa saatesanojen kera. Kehitin systeemin, koska törmäsin jatkuvasti mielenkiintoisiin juttuihin jotka halusin jakaa mutta joista olisi ollut liian työlästä kirjoittaa yksittäin. Toisaalta halusin julkaista jotain myös viikonloppuisin, mutta kunnon postauksen kirjoittaminen ei käy ihan käden käänteessä. Linkkilista tuntui hyvältä ratkaisulta.

Vuoden aikana konsepti on osoittautunut toimivaksi. Niihin tilastoista näen, että linkkejä avataan ja luetaan. Sen sijaan en edelleenkään osaa ennustaa mikä herättää lukijoiden mielenkiinnon; joskus omasta mielestä kiinnostava artikkeli saa vain pari klikkausta, kun taas ”täytejutuksi” tarkoitettu pikku-uutinen onkin yllättäen kaikkien suosiossa. Senpä tähden julkaisen edelleen kaikenlaisia linkkejä, jotka syystä tai toisesta herättävät oman mielenkiintoni.

Olisi kiva kuulla kommentteja ja ehdotuksia viikon vinkkien suhteen! Määrää en aio lisätä, sillä usein viikon aikana ei löydy kuin pari kolme sopivaa vinkkiä. Pitäisikö aihepiiriä laajentaa? Selostusta lisätä tai vähentää? Millaiset uutiset teitä eniten kiinnostavat?

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)