Viikon vinkit 27/2013: Säilytystä, lemmikkejä ja tahranpoistoa

Gretchen Rubinilla on motto, jonka mukaan kaikki näyttää paremmalta tarjottimella. En rupea kiistämään, sen sijaan laajentaisin ajatuksen koskemaan myös koreja. Katsokaa vaikka tätä! Modeemi korissa näyttää paljon siistimmältä kuin modeemi lattialla. (Neuloo ja purkautuu -blogi)

Minulla ei ole lemmikkejä, mutta Ilta-Sanomien lista lemmikin ensiapulaukusta vaikuttaa aika kattavalta ja perusteelliselta. Jutussa keskitytään erityisesti kesän vaaroihin.

En muista, olenko koskaan joutunut irrottamaan huulipunaa vaatteista. Kangaisista serveteistä se lähtee, jos servetti laitetaan likoamaan pesuaineeseen yön yli, ja pestään sitten valkaisuainetta sisältävällä pesuaineella (servettini ovat valkoisia juuri siksi, että ne voi  tarpeen vaatiessa vaikka uittaa kloritessa). Tässä jutussa kuitenkin luetellaan lukuisia vaihtoehtoisia puhdistusaineita ja -menetelmiä. En menisi niiden toimivuudesta takuuseen, sillä keinovalikoima vaikuttaa aika hurjalta. Mutta jos joku on kokeillut, niin kertokaa ihmeessä kommenttiosastolla!  (MTV3)

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)