Kiinteytys-podcast, osa 2

Kiinteytysteeman toisessa osassa mennään käytäntöön: millainen ruoka kiinteyttää, kuinka paljon liikuntaa pitäisi harrastaa ja niin edelleen. Katri tietää mistä puhuu, sen sijaan minä koin podcastin aikana ahaa-elämyksiä. Olin mm. sellaisen harhakäsityksen vallassa, että syömisillä ei ole mitään vaikutusta kiinteytymiseen… Naurakaa vaan 🙂 Puhumme myös liikunnan ja liikkumisen erosta, näkökulma jota en myöskään ollut tullut ajatelleeksi aiemmin. Tässä siis tehopaketti kiinteytyksestä kaikille kiinnostuneille!

2 vastausta artikkeliin ”Kiinteytys-podcast, osa 2

  1. Ensiksi, kiitos mahtavasta blogista ja mielenkiintoisista podcasteista. Edellinen kiinteytys podcast ei itselläni auennut ollenkaan. Ei edes Katrin puolella, tämä sen sijaan toimi normaalisti.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)