Viikon vinkit 24/2013: kylpyhuoneteema

Blogi on viettänyt hiljaisempaa eloa tämän viikon, johtuen siitä että olen järjestänyt juhlia, jotka olivat eilen. Nyt juhlat ovat ohi, olo väsynyt mutta euforinen ja keittiössä hirveä tiski. Lähden tästä palauttamaan lainatuoleja takaisin naapuriin, mutta tässä kuitenkin tämän viikon vinkit.

Tällä viikolla linkeissä on kylppäriteema. Talouselämässä listattiin Isännöintiliiton ohjeet siitä, miten kylpyhuone kuuluisi siivota: muistatko putsata lattiakaivon ja ilmanvaihtoventtiilit säännöllisesti?

Mikäli viemärinpuhdistusaine on lopussa ja viemäri tukossa, ratkaisu saattaa löytyä ruokakaapista. Ihmeaineet ovat etikka ja sooda. (MTV3)

Viimeisenä vinkki sokeritoukkien häätämiseen. Toukat ovat mielestäni äärimmäisen ällöttäviä, eikä tilannetta hirveästi auta se, että ne ovat vaarattomia. Sokeritoukat viihtyvät kosteassa, joten kuivaaminen ja tuuletus kannattaa. (MTV3)

 

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)