Kiinteytys-podcast, ensimmäinen osa

Tällä kertaa podcastissa on vähän erilainen teema: puhumme nimittäin kiinteytymisestä. Siis siitä mitä tapahtuu, kun ruokavalion ja liikunnan vaikutukset alkavat näkyä kropassa mm. pienempänä vaatekokona. Tässä asiassa Katri on todella asiantuntija, minä auttamaton amatööri. Tässä ensimmäisessa jaksossa puhumme kiinteytymisestä enemmän yleisellä tasolla, ja ensi viikolla mennään käytännön toteutukseen.

Ohjelman aihepiiri on siis ihan sivussa Arkijärjen normaalista sisällöstä, mutta linkkaan sen tänne joka tapauksessa. Voin vakuuttaa, etten tule jatkossakaan jakamaan liikuntavinkkejä, sen sijaan Katrilta niitä voi kyselläkin. Tällä kertaa minä olin enemmän kuunteluoppilaana, mutta jos aihe kiinnostaa niin suosittelen, mielestäni meillä oli hyvä keskustelu siitä, mitä kiinteytyminen oikeastaan on ja millaisia harhaluuloja siihen usein liittyy.

4 vastausta artikkeliin ”Kiinteytys-podcast, ensimmäinen osa

 1. jenni!
  en pääse kuuntelemaan enää tätä podcastia, vaikka vanhemmat saan ladattua/kuuneltua.
  tarkistatteko onko linkissä jotain hämää?
  kiits!

 2. Olennoahoillani, mutta en pysty korjaamaan linkkiä ennen loppuviikkoa. Sama podcast löytyy myös irtiturhasta.net sekä kutri.netistä. Kokeile saisitko sen niissä toimimaan! Fiksaan linkin heti kun pääsen sen tekemään.

 3. nysse selvis. koska jostain syystä tuo ensimmäinen osa on .mp4 eikä 3 ei koneeni suostunut sitä ensin soittamaan. mutta nyt kyllä. kiitosta vain mahtavista vinkeistä! tulee ihan kiinteytymishimo.. kunhan vaan se olisi kestävää laatua. 😉
  hauskoja kesähetkiä sinne!

  • Joo, tuossa on tosiaan jotain outoa. Tsekkaan Katrin kanssa miksi tämä yksi on erilainen. Pääasia että sait tiedoston auki!

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)