Viikon vinkit 19/2013: ensiapua, muovituskaa ja verovähennyksiä

Kesän kynnyksellä on hyvä hetki tarkistaa, onko ensiapulaukussasi tarpeelliset tarvikkeet. Ensiapulaukku on hyvä olla autossa, veneellä, mökillä ja kaikissa muissa kodin ulkopuolisissa paikoissa, joissa helposti sattuu ja tapahtuu. (MTV3)

En tiedä onko tämä taidetta? Ainakin se on ahdistavaa: Tamperelaisessa TR1 Taidehallissa on esillä sveitsiläismuseon kiertonäyttely mereen päätyvästä muovista. Sinne on siis kasattu kaikkea sitä roinaa, jota merestä on löydetty. Ainakin omalla kohdallani tieto todellakin lisää tuskaa. (YLE)

Iltasanomat kirjoittaa perusteellisesti kotitalousvähennyksiin tulleista muutoksista, jotka astuivat voimaan 2012 alussa. Toisin sanoen viime vuoden veroilmoituksessa pätee jo alempi raja, joka on nykyisin 2000€ aiemman 3000€ sijasta. Olen tainnut ennenkin todeta, että tämä ei mielestäni ollut oikea kohta säästää, mutta näin se nyt kuitenkin menee.

2 vastausta artikkeliin ”Viikon vinkit 19/2013: ensiapua, muovituskaa ja verovähennyksiä

  1. Selvisikö muuten, mistä se eteisen haju oikein johtui? Kiinnostaa, koska täälläkin nimittäin haisee… Eteisen läpi kävellessä tulee tietyssä kohdassa eteistä aina välillä nenään tuoksahdus. Mutta ei hajuakaan, mistä se tarkalleen tulee ja mistä johtuu 😀 Pitäisi varmaan pestä seiniä myöten koko eteinen, niin kai se sitten loppuisi.

    • Syy hajuun ei koskaan selvinnyt, mutta perusteellinen tolukäsittely auttoi. Pesin (laimennetulla) tolulla ulko-oven, välioven molemmin puolin, välikön seinät, lattiat ja listat. Varsinaisen eteisen puolelta imuroin ensin kaiken mahdollisen, otin kenkätelineet pois ja putsasin niiden alta, ja pesin lattiat myös mattojen alta. Muutaman päivän ajan eteisessä haisi tolu, mutta kun se haihtui, oli paha hajukin hävinnyt. Epäilen että roskispusseista tai kengistä oli tullut jotain mikä haisi, mutta perusteellinen pesu puhdisti sen.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)