Viikon vinkit 17/2013: ammattiapua, mullanvaihtoa ja partavaahtoa

Tässä mielenkiintoisessa uutisessa kerrotaan, että Tampereella kaupunki saattaa palkata sosiaalitoimen asiakkaille avuksi ammattiraivaajan. Ammattilainen auttaa raivaamaan sellaisia koteja, joiden roinamäärät alkavat uhata terveytta tai turvallisuutta. Jutussa käy hyvin ilmi, mikä on raivaamisen vaikein ja raskain osa: päätöksenteko. (YLE)

Nyt kun mullanvaihto on saatu loppuun, tässä vielä kootut ohjeet. Mikäli jollain on vielä homma hoitamatta. (MTV3)

MTV3:n sivuilla väitetään, että partavaahto puhdistaa matolle kaatuneen punaviinin. Voiko tämä pitää paikkansa? En ole kuullut tällaista niksiä koskaan ennen. Tähän saakka olen luullut, että suola auttaa, tai valkoviini. Mutta partavaahto?

Ja hei – jos sinulla on kokemuksia hyvistä (tai huonoista) myrkyttömistä pesuaineista, jätä kommentti edellisen postauksen loppuun! Aion ruveta testailemaan miten ympäristöystävälliset aineet pärjäävät Tolulle ja Andylle, mutta kaipaisin myös teidän vinkkejänne! Kiitos.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)