Uskomatonta sössimistä TAAS, Stockmann

Stockmann. Nyt TODELLAKIN menee hermot. Miten vaikeaa on saada stockmann.com toimimaan kunnolla? Netti on pullollaan toimivia nettikauppoja. Tiedän koska olen asioinut niissä. Ainoastaan Stockmannilla olen kohdannut tällaisia ongelmia. Olen juuri menettänyt toivon teidän suhteen. En usko, että enää koskaan ostan mitään nettikaupastanne. Tumpelointinne on jo jotain niin uskomatonta, että jatkossa vien rahani muualle.

Pääsiäisalennuksen ansiosta innostuin shoppailemaan lapselle kevätvaatteita. Klikkasin kaikki ostoskoriin. Rekisteröidyin kanta-asiakaskortillani. Maksoin ostokset Stockan omalla luottokortilla. Sähköpostissa tulleen tilausvahvistuksen summa näytti kumman korkealta. Tarkistin asian, ja kaikki alennukset olivat jääneet saamatta. Kaikki tuotteet oli myyty normaalihinnalla. Asiakaspalvelu on luonnollisesti pyhänä suljettu, joten pääsen selvittämään asiaa vasta huomenna.

En käsitä mitä minun olisi pitänyt tehdä toisin saadakseni alennukset? Jos kortin rekisteröinti ennen maksamista ja saman kortin käyttö maksaessa ei riitä, systeemi on HUONO. No jaa, kuten huomaatte se on huono muutenkin. En nyt edes urputa verkkokaupan muista kömpelyyksistä. Edellytän ainoastaan, että minulta velotetaan oikea summa rahaa. Mutta se tuntuu tälle firmalle olevan mahdottomuus, joten minulle jää aika vähän vaihtoehtoja. Menen muualle. En kerta kaikkiaan jaksa jokaisen ostokerran jälkeen selvitellä asiakaspalvelun kanssa, mikä summa minulta olisi oikesti pitänyt velottaa. Aivan liian työlästä. Voitte sieltä Stockalta ottaa minuun sitten yhteyttä, kun olette saaneet systeeminne toimimaan niin, että ne palvelevat asiakkaita. Siihen saakka en suosittele asioimista kanssanne kenellekään.

 

2 vastausta artikkeliin ”Uskomatonta sössimistä TAAS, Stockmann

  1. Valitettavasti mulla on samansuuntainen kokemus heidän verkkokaupastaan ja se oli Stockmannin lahjapalvelun kanssa. Ostokseni veloitettiin kahteen kertaan ja ensimmäinen tilaus ei mennyt perille ollenkaan. Ainoa plussa oli Stockmannin ystävällinen asiakaspalvelija, joka selvitti asian hienosti, mutta ei sekään paljon pelasta jos jokaisen ostoksen jälkeen joutuu selvittelemään puhelimella ostoksiaan.

    Olen sitäpaitsi jo vuosia ”boikotoinut” Stockan (Tapiola) lastenvaateosastoa saamani huonon palvelun takia. Myyjät oli kertakaikkiaan niin nyrpeitä kerta toisensa jälkeen, että totesin vieväni rahani muualle. Kolmen lapsen vaateostoksiin käytetyt rahat kun eivät tuntuneet heille kelpaavan.

    • Eipä yllätä laisinkaan. Olen ostanut Stockan verkkokaupasta kahdesti, ja molemmilla kerroilla asiaa on pitänyt selvitellä jälkeenpäin puhelimitse. Jotenkin jonkun virheellisen tuotteen voisi ehkä vielä ymmärtää, mutta ottaa päähän että kummallakin kerralla on meinattu velottaa liikaa rahaa.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)