Viikon vinkit 9/2013: turhia tavaroita, sokeria siivoukseen ja analyysiä ruosta

Olen vastannut kaikkiin tulleisiin kommentteihin tänä aamuna – kiitos vilkkaasta keskustelusta!

Sain pariltakin eri taholta vinkin Iltalehden turhien tavaroiden listasta. Meinaan käydä sen kohta kohdalta läpi, ja katsoa mitä meille näistä on kertynyt. Tästä oma postaus heti alkuviikosta!

Sokeripalalla voi näköjään irrottaa myös pohjaanpalaneita ruokia padoista. (MTV3)

Pitkien artikkelien ystäviä ilahduttanee Suolaa&Hunajaa -blogin analyysi eettisen ruoan kaupasta. Onko kyse ideologisesta puuhastelusta, joka ei massoja liikauta? Pitääkö luomun aina olla kallista? Vai löytyisikö vastaus sittenkin isoista ketjuista? Jonna on todella paneutunut aiheeseen, ja ottanut faktoista selvää. Tässä artikkelissa ilmaistaan paljon sellaisia asioita, joita olen itsekin mietiskellyt, mutta en ole saanut laitetuksi paperille. En varmaan näin tyhjentävään analyysiin olisi edes kyennyt.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)