Viikon vinkit 5/2013: sähkökatko, puhdas pesukone sekä säilytysratkaisuja

YLEn nettisivuilla oli tällä viikolla monta artikkelia, jotka liittyivät suoraan Arkijärjen aihepiireihin:

Sopivasti viime viikon teemaan liittyen tässä on hyvä kirjoitus siitä, miten varautua ja miten toimia kun sähkökatko yllättää. Ainakaan ei kannata soittaa sähköyhtiöön, koska siellä on varmasti kiirettä muutenkin. (YLE)

Kodinsähköasioiden piirissä pysytään edelleen: suomalaisissa kodeissa on sisustajan mielestä liian vähän valoa. (YLE)

Pyykkikone on mahdollista pitää hajuttomana, jos vain huoltaa sitä oikein. Olennaista on käyttää säännöllisesti myös kuumimpia ohjelmia, jotta liat lähtevät myös koneesta. Itse pesen lakanat ja pyyhkeet 60 asteessa, mutta aina ajoittain käytän myös kuuminta 90 asteen ohjelmaa.  (YLE)

Isyyspakkaus-blogi havainnollistaa, miten vanhoja kaappeja ja komeroita on remontissa uudistettu nykyaikaisemmiksi ja toimivammiksi.

 

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)