Uusi ruokalista netissä

Tämän viikon ruokalista on nyt nähtävillä täällä. Lisään sinne tulevien viikkojen listat sitä mukaa kun ehdin niitä kirjoittaa. Olen lukenut joululomalla keittokirjoja ja saanut pari uuttakin, ja niistä on tullut uutta inspiraatiota.

Kysymys: kiinnostaako ketään reseptit? Minä en todellakaan ole mikään huippukokki, mutta välillä pohdin, haluaisitteko nähdä mitä tuo kotiruoka käytännössä tarkoittaa? Mitään ruokablogia tästä ei kyllä tule, ainoastaan ehkä satunnainen resepti siellä täällä.

3 vastausta artikkeliin ”Uusi ruokalista netissä

  1. Minua kiinnostaisi esim. broileripyöryköiden, pestokalan ja pekonipossufileen ohje. Eli karpahtavan kuuloisten liha- ja kalapääruokien ohjeet. Jos jokin ruokaohje on valmiina netissä, niin ainakin silloin olisi kiva saada linkki. Mutta jatkuvasta ohjeiden näpyttelystä sinulle saattaisi tulla turhaa ylimääräistä vaivaa.

    • Kiitos kommentista. Linkkasinkin yhden reseptin tuohon uusimpaan listaan, koska se on jo valmiiksi netissä. En tosin ole sitä itsekään vielä kokeillut, mutta näytti helpolta ja hyvältä. Mietin tuota reseptiasiaa, ihan omaksi huvikseni voisin joskus niitä tänne näpytellä, etenkin jos kyse on helpoista ruoista, kuten nuo yllämainitsemasi.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)