Viikon jouluvinkit 2012: varistava kuusi, pikasiivous ja kierrätysohjeet

Vuoden toiseksi viimeistä viikon vinkkejä viedään! Tällä kertaa juhlan kunniaksi ajankohtaisia linkkejä.

Iltalehdestä löytyy perusteelliset ohjeet kuusen ylläpitoon. Mitään rakettitiedettä kuusenhoito ei kyllä ole, kunhan muistaa vettä lisätä tarpeeksi siinä alussa. Meidän joulukuusisaaga sai aivan uudet mittasuhteet tänä vuonna. Nyt on tullut testattua myös kuusen pesu koristeltuna…

MTV3 puolestaan antaa ohjeet pikaisimpaan joulusiivoukseen. Täytyy myöntää, että tällä linjalla on menty meidänkin perheessä tänä vuonna.

Lopuksi Keskisuomalainen listaa, miten erilaiset jouluun liittyvät jutut kierrätetään oikein. Eli ei sitä kinkunrasvaa viemäriin (koska se hyytyy siellä ja tukkii koko homman) ja joulupaperit energiajätteisiin, ei paperikeräykseen.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)