Pikkupussit ojennukseen

Hedelmäpussien säilytyssysteemi

Hedelmäpussien säilytyssysteemi

Säästätkö hedelmäpusseja? Onko niiden säilyttäminen hankalaa? Vastasin aiemmin molempiin kysymyksiin kyllä, ennen kuin törmäsin tähän yksinkertaiseen mutta toimivaan systeemiin. Kuvassa on kasvopaperilaatikko, joksa on tungettu täyteen hedelmäpusseja. Yksi laatikko vetää kymmenittäin pusseja, ja niitä on helppo nyhtää sieltä käyttöön tarpeen mukaan.

Bongasin tämän nerokkuuden Real Simple -lehdestä syksyllä, ja päätin heti kokeilla, kun vain ensimmäinen paperilaatikko tyhjenisi. Nyt parin viikon käytön jälkeen olen ihan myyty. Ei enää ympäriinsä leviäviä pussikasoja, vaan siisti, käytännöllinen ja suorastaan esteettisesti miellyttävä säilytyssysteemi. Pientä mutta tehokasta arkipäivän helpotusta.

Onko tämä vinkki muille ennestään tuttu, vai olenko vain joku myöhäisherännäinen?

12 vastausta artikkeliin ”Pikkupussit ojennukseen

 1. Minä käytän samaan tarkoitukseen vanhaa Pringles-purkkia. Laatikossa jossa pidän kauppakasseja (lähinnä paperisia ja kankaisia, sillä muovipusseja yritän välttää), on pohjalla Pringles-tötterö pikkupusseille, ja se toimii hyvin.

  • Tässä nenäliinapurkissa on se hyvä puoli, että sieltä on helppo vetää vain yksi pussi kerrallaan, ja muut pysyvät kurissa sen muovisulkijan alla. Pringles-purkin etu lienee sen kestävyys.

 2. Ei vitsi mikä nerokkuus! Täytyypä muistaa olla heittämättä tuota pakettia seuraavan kerran pois.

 3. Onpa tosiaan nerokas idea !
  Saisipa jostain vain tuon kasvopaperitötsän, kun en moista tuotetta itse käytä….

  • Käytättekö nenäliinoja? Kävisikö seuraavien nenäliinojen tilalle pehmopaperi?

 4. Hei, hyvä idea, laitetaan käytäntöön ja kokeiluun, kunhan laatikko tyhjenee. On aina ilo lukea blogia, jossa on tiukkaa tietoa ja ajattelemisen aihetta sopivasti ilman hengästyttävää kuvapläjäystä! Kiva, kun jaksat täällä näin ahkeraan ilahduttaa meitä lukijoita!

  • Kiitos kehuista!
   Kuvien niukkuus on tietoinen valinta. Otsikkokuvaa lukuunottamatta kaikissa muissa kuvissa on jotain informaatiota, niiden tarkoitus on kertoa jotain olennaista sanojen lisäksi. Tiedän, että tämä karkottaa osan lukijoista melkein automaattisesti, sillä kuvat ovat monille tärkeä syy käydä lukemassa blogeja. Mutta tämä on ensisijaisesti asiablogi, ei niinkään fiilistelyblogi. Siksi kuvia tulee jatkossakin olemaan vähänpuoleisesti, eikä niiden laatukaan todennäköisesti parane… Mutta mukava kuulla, että on myös lukijoita, joita tämä linjaus miellyttää! Olen avannut aihetta omassa postauksessaan täällä http://arkijarki.net/2012/08/09/muutama-sana-kuvista/

 5. Meillä on pikkupussit keittiön kaapissa tyhjien talouspaperirullien sisään tungettuna. Toisesta päästä kun laittaa sisään ja toisesta ottaa pois, niin voi olla jokseenkin varma, ettei yksikään pussi marinoidu ihan vuositolkulla laatikon pohjalla… (en mä tiedä, olisko siitä jotain haittaa vaikka niin käviskin)

  • Jos ne on puhtaita, niin tuskinpa siitä haittaa on. Mutta erittäin hyvä idea tämäkin, kiitos vinkistä! Voisin soveltaa silloin kun on vähemmän tilaa, vaikka piknik-korissa.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)