Google kysyy, Arkijärki vastaa

Tämän viikon hakusanat ovat olleet sekalaistakin sekalaisempia. Bongasin joukosta ”valurauta pesukoneeseen” – ja neuvoisin ehdottomasti olemaan laittamatta. Pesukone vie valurauta-astioiden luonnollisen rasvan. Oma valurautapatani on itse asiassa päässyt kuivettumaan, ja jääkaapissa odottaa suolatonta sianihraa, jolla se on tarkoitus rasvata uudelleen. Raportoin kun projekti on ohi.

Entä mitä sanoisitte ihmiselle, joka pohtii, että ”pesutorni ei mahdu kylpyhuoneeseen”? Itse olisin taipuvainen ottamaan sen kannan, että jos ei mahdu niin sitten ei mahdu. Ovia voidaan ehkä leventää, tosin arvelisin sen olevan aika iso projekti, eikä aina mahdollinen. Mutta jos lattiapianta-ala eri riitä, niin silloin on kyllä luovuttava ajatuksesta. Itsekin jossain vaiheessa haaveilin pesutornista, mutta ei se mahdu meidänkään kylppäriin, paitsi ehkä sitten, jos siellä tehtäisiin iso remontti, ja koko pohja laitettaisiin uusiksi. Niinpä olen ihan tyytyväinen tilanteeseen näinkin, ja käytän tarpeen vaatiessa taloyhtiön kuivausrumpua, vaikka sinne onkin verrattain pitkä matka.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)