Tässä blogissa on todistettavasti substanssia

 

Arkijärki.net on saanut ensimmäisen blogitunnustuksensa! Kiitos Minimamalisti! Sääntöjen mukaan tunnustus pitää jakaa eteenpäin kahdeksalle muulle bloggaajalle, ja tunnustuksen saajan pitää kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

Tunnustus on kiertänyt jo niin monessa blogissa, että hyppään sen kohdan yli. Sen sijaan ajattelin esitellä teille muutaman sellaisen blogin, joita itse seuraan.

Oikeastaan ainoa seuraamani ruokablogi on Suolaa ja hunajaa. Kauniita kuvia, hyviä reseptejä ja mukavasti maanläheistä meininkiä. Helsinkiläisenä seuraan myös Osmo Soininvaaran blogia, sillä hän päivittää aktiivisesti kaupunkisuunnitteluun ja liikennehankkeisiin liittyvää tietoa. Lisäksi Odella on erittäin älykästä analyysiä laajemmistakin aiheista. INCImix  tietää kosmetiikasta noin tuhat kertaa enemmän kuin minä, eikä suotta siloittele mielipiteitään. Ja Project Mama lienee jo klassikko perheblogien maailmassa.

Sitten vielä ne kahdeksan satunnaista asiaa.

  1. Tätä blogia ei todennäköisesti olisi olemassa, ellen olisi noin vuosi sitten tutustunut Katriin. Katri on ollut aivan mahtava henkinen ja tekninen tuki!
  2. Aloitin ensimmäisen blogini vuonna 2007, kun olin muuttamassa ulkomaille.
  3. Päivitin juuri Mikä on Arkijärki -osion, sillä blogi on hieman muuttunut niistä ajoista, kun tekstin alunperin kirjoitin. Alussa vannoin, että mitään ruokajuttuja tänne ei ainakaan tule…
  4. Olen jouluihmisiä. Teen joka vuosi joulusiivouksen. Mutta en sentään vaihda verhoja.
  5. Se sukkalaatikko on edelleen sotkussa. Periaatteessa tiedän, mitä sille pitäisi tehdä, mutta toteutus uupuu.
  6. Olen päättänyt edistää vinttiprojektia antamalla isoimman matkalaukun eräälle ystävälle pitkäaikaislainaan.
  7. Olen lukenut todennäköisesti kaikki organisoimista käsittelevät kirjat, jotka Helsingin kirjastosta löytyvät. Sekä pari muutakin.
  8. Tein juuri Katrin kanssa podcastia eli nettiradio-ohjelmaa, jossa kerroin mm. ruokajärki-projektista. Luultavasti saan siitä pienen pätkän tännekin kuunneltavaksi!

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)