Jutustelua ruokajärjestä

Kuten lupasin, tässä on maistiaset Katrin kanssa Kutri.netin VIP-puolelle tekemästämme podcastista. Ruokajärkeä käsittelevää osuutta pääsette kuuntelemaan

tästä linkistä.

Äänite lähtee liikkeelle heti kun linkki aukeaa. Podcast kestää noin puoli tuntia. Jos on seurannut näitä kirjoituksiani täällä Arkijärjen puolella, niin sisällössä ei ole mitään yllätyksiä. Mutta ajattelin että vaihteeksi puhetta tekstien sijaan on täälläkin puolella on hauskaa vaihtelua. (Omien puhemaneereiden kuuntelu oli aika kauheaa, tiedän kyllä mihin ensi kerralla kiinnittää huomiota! Olen työn puolesta tottunut katsomaan itseäni videolta, mutta nämä radio-ohjelmat vaativat vielä vähän treenausta.)

**********

Huomasitteko muuten, että tänään vietetään Älä osta mitään -päivää? Ajatus on nykyisessä kulutuskeskeisessä maailmassa oikein hyvä, mutta käytännön tasolla näistä tempauksista on mielestäni enemmän henkisiä kuin materiaalisia vaikutuksia. Esimerkiksi itse en aio tätä päivää noudattaa, sillä on pakko mennä ruokakauppaan. Toisaalta eilen en ostanut mitään koko päivänä. Olennaista ei niinkään ole se, että kaikki ovat jonain tiettynä päivänä ostamatta mitään, kuin se, että ylipäätään kiinnitetään huomiota kuluttamiseen. Ostamisenkin voi tehdä ajatuksella, ja käyttää rahansa mieluiten kestävään ja laadukkaaseen tavaraan.

**********

Lopuksi haluaisin ilolla ilmoittaa, että hurjasta talvimyrskystä huolimatta mänty on edelleen pystyssä. Kallistelee muttei kaadu.

 

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)