Google kysyy, Arkijärki vastaa

Hakusanat, joilla blogiin päädytään ällistyttävät ja naurattavat minua jatkuvasti. Ihmisen luovuus ja tiedonjano on rajaton, ainakin jos hakusanojen perusteella asiaa arvioi. Hyvin usein käy niinkin, että hakusanat tarjoavat myös loistavia ideoita uusille postauksille. Ja joka viikko vastaan tulee kysymyksiä, joihin osaisin suoraan vastata. Usein mietin, onkohan hakija löytänyt etsimänsä vai ei? Tiedän, että kysymykseen löytyisi vastaus blogin uumenista, mutta välillä näyttää siltä, että hakija ei kuitenkaan ole päätynyt oikealle sivulle. Niinpä olen päättänyt perustaa uuden palstan: Google kysyy, Arkijärki vastaa! Joka lauantai otan esiin yhden viikon aikana tulleen hakusanan, ja vastaan siihen. Ainakin jotain.

Tälläkin viikolla useampi henkilö on etsinyt tietoa muotoon ommellun lakanan viikkaamisesta. Mutta ei hätää! Vastaus löytyy videoiden kera täältä. Tein postauksen ystäväni pyynnöstä jo keväällä, joten kenties jokunen nykylukijakin on saattanut sen missata.

(Bonuksena google kysyi myös: Aiotko heittää levysoittimesi roskiin? Vastaus: en aio, se toimii vielä. Sitten kun se hajoaa, siitä tulee SER-jätettä.)

 

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)