Google kysyy, Arkijärki vastaa

Tällä viikolla on ollut harvinaisen järkeenkäypiä hakusanoja. Valitsin jälleen sellaisen, joka esiintyy tosi usein, ja josta täälläkin käytiin jokunen kuukausi sitten perusteellista keskustelua. Hakusana kuuluu ”astianpesukone sitruunahappo”, ja Yhteenveto tiskikonekeskustelusta antaa kattavasti vastauksia sitruunahapon, etikan ynnä muiden puhdistustapojen käytöstä. Kaikki tiskikonetta käsittelevät jutut puolestaan löytyvät tämän linkin takaa.

Joku pohdiskeli myös sitä, että ”tavaran karsiminen hidastuu”. Arvelisin, että mitä enemmän on karsinut, sitä hitaammaksi se käy. Ensimmäiseksi on helppoa heittää silkkaa roskaa ja roinaa pois, mutta jos haluaa todella vähentää omaisuutensa määrää, jossain vaiheessa on pakko ruveta tekemään vaikeampiakin päätöksiä. Se käy aina hitaammin.

 

 

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti :)